Màster en Infermeria Aplicada a l’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD)

Informació general

La infermeria d'anestèsia requereix una formació de qualitat, determinada i complexa basada en l'eficàcia i en paràmetres de qualitat europeus com la seguretat anestèsica del pacient.

El "Leitmotiv" del Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'Escola d'Infermeria del Mar (centre adscrit a la UPF) està constituït per 3 pilars, claus del èxit avui en dia: l'Eficàcia, "Safety patient" (seguretat del pacient en anestèsia) i l'aplicació de TIC's (noves tecnologies d'informació i comunicació aplicades en salut, conjuntament amb un equip de bioenginyers).

El Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, és d'àmbit nacional i permet realitzar pràctiques en diferents centres concertats a tot el país.

Objectius

L'objectiu general del programa del Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor és formar professionals en les competències necessàries per poder treballar a qualsevol àmbit que requereix la formació en anestèsia: Visita pre-anestèsica; Àrea quirúrgica; Àrea de reanimació; URPA; CMA; TEC; Àrea de crítics; Clínica del Dolor; Exploracions complementàries (RX, ressonància, TC, MEG, etc.); Endoscòpies; Servei d' Hemodinàmica, etc.

Descarrega’t els objectius del màster

Destinataris

El Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor va dirigit als diplomats/es i/o graduats/es en Infermeria:

  • Amb experiència en: àrea quirúrgica, cirurgia ambulatòria, àrea de reanimació, UCI, unitats de crítics, serveis d'urgències i/o emergències, unitat del dolor i visita pre-anestèsica.
  • O professionals que vulguin formar-se en el sector de l'anestèsia, tant fora com dins de l'àrea quirúrgica, reanimació i terapèutica del dolor. Amb la finalitat de poder adquirir una formació en aquest rol avançat.

Sortides professionals

La figura d'infermeria en anestèsia és una sortida professional que s'està introduint amb força en Catalunya i a tot l'estat, generant nous rols i possibilitats de treball seguint models europeus.

Aquest màster pot ser la sortida cap a noves opcions professionals de futur amb una qualitat i excel·lència avalada.

Memòria del Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

Contacte

mia.arid(ELIMINAR)@esimar.edu.es