Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries (MIA-EE)

Informació general

Presentació

En el nostre territori els models actuals de sistemes d'emergències mèdiques estan basats en unitats de suport vital avançat que precisen de professionals infermers amb un grau de autonomia i formació de qualitat en el maneig del pacient crític.

La formació del professional d'infermeria ha de ser actual, integradora i de qualitat per poder abordar les emergències que es podem presentar a la nostre societat.

És necessari un apoderament autònom del rol d'infermeria dins de les emergències mèdiques per donar resposta eficaç a qualsevol incident.

El motiu "prínceps" del Màster en infermeria aplicada a l'emergència extrahospitalària de la ESIMar (centre adscrit a la UPF) està constituït per 4 pilars, claus del èxit avui en dia: "Pressa de decisions", l'Eficàcia, "Safety patient" (seguretat del pacient i del professional) i "collaborative work".

Aquest màster que s'ofereix, es converteix en l'instrument precís per formar als professionals d'infermeria que vulguin desenvolupar la seva activitat professional en l'àmbit de les emergències extrahospitalàries i els seus diferents procediments amb un alt nivell científic i professional.

Objectius

L'objectiu general del programa del Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries és formar professionals en les competències necessàries per poder treballar a qualsevol àmbit que requereix la formació en emergències extrahospitalàries: Sistemes de emergències mèdiques, Servei de Prevenció Extinció d'Incendis i Salvaments (Bombers BCN), activitats de rescat marítim, trasllats interhospitalaris, serveis preventius, competicions esportives, competicions de motor, catàstrofes, etc..

Descarrega't els objectius del màster

Destinataris

El Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries va dirigit als diplomats/es i/o graduats/des en Infermeria. Es valorarà perfil curricular i coneixement bàsic en anglès.

Sortides professionals

  • Sistemes d' Emergències Mèdiques a nivell assistencial d'operacions o de coordinació i gestió de recursos sanitaris
  • Serveis i Cossos de Rescat i Salvament
  • Entitats i Empreses privades dedicades a: Cobertura de dispositius especials; Trasllats interhospitalaris i repatriacions nacionals e internacionals; Cobertura de proves esportives; Formació sanitària a empreses externes; etc.

Memòria del Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències extrahospitalàries

Col·labora: Falck VL

Contacte

mia.ee(ELIMINAR)@esimar.edu.es