Grup de Recerca de la Pràctica Reflexiva en cures Infermeres en Salut Mental (PRISMe)

Investigadors

Antonio R. Moreno Poyato (Coordinador del grup)
Doctor per la Universitat Rovira i Virgili en el programa de Ciències de la Infermeria. Infermer especialista en salut mental. Màster en Cures Infermeres: Metodologia i Aplicacions. Professor titular de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). armorenop(ELIMINAR)@parcdesalutmar.cat

Marta López Rodrigo
Doctora per la Facultat de Medicina de la UAB. Diplomada en Infermeria. Llicenciada en Psicologia. Professora titular de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Investigadora principal i coordinadora del projecte. mlopez(ELIMINAR)@parcdesalutmar.cat

Gemma Cardó Vila

Infermera Hospital de Dia Salut Mental C. Fòrum (INAD). Infermera especialista en salut mental. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Professora col·laboradora Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).

Tura Julián Xart

Infermera Bloc Quirúrgic Hospital del Mar. Graduada en infermeria. Professora col·laboradora Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).

María Pérez Riart

Infermera UCI Hospital del Mar. Graduada en infermeria.

Maria Roviralta Vilella

Infermera aguts psiquiatria del CAEM (INAD). Graduada en Infermeria. LLicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat de Vic. Màster interuniversitari de Recerca i Innovació en Cures Infermeres.

Raquel Suárez Pérez

Infermera d'urgències de psiquiatria del Hospital del Mar (INAD). Infermera especialista en salut mental. Màster en Cures Infermeres: Metodologia i Aplicacions. Professora col·laboradora Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).

Teresa Vives Abril
Diplomada en Infermeria. Llicenciada en Pedagogia. Professora titular de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).