International week 2025

Des de l'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, us volem convidar a la nostra primera International Week. Aquest esdeveniment està obert tant a les nostres institucions partner actuals com a altres universitats interessades a visitar-nos, i és dirigit tant a personal docent, com a investigador i administratiu. L'esdeveniment tindrà lloc del 31 de març al 3 d'abril de 2025 al Campus Universitari Mar, a Barcelona. L'objectiu d'aquesta trobada és donar la benvinguda a diferents institucions i compartir experiències en matèria de plans d'estudi, docència, investigació, mobilitat internacional, diversitat i molt més. Les persones assistents podran gaudir d'una experiència de primera mà a Barcelona amb nosaltres i entrar en contacte amb altres institucions de tot el món.

L'horari i les activitats programades es troben a la nostra pàgina web i en aquesta mateixa publicació. Podeu registrar-vos a l'esdeveniment mitjançant aquest formulari. La data límit d'inscripció és el 7 de març.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a l'adreça mobilitat(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Programa

International Week 2025 - ESIHMAR Barcelona - Program

*Els àpats de l’1 al 3 d'abril no estan inclosos. Les visites guiades per un guia turístic professional són activitats opcionals amb cost. Si us plau, escolliu-lo al formulari de registre si voleu unir-vos a nosaltres.

Preus:

  • 20€ Visita Guiada al Barri Gòtic
  • 35€ Visita guiada a la Sagrada Família

**Aquells convidats que vulguin presentar els programes acadèmics i de recerca de les seves institucions o grups han de triar-ho al formulari de registre.

Planifica el teu viatge

Com arribar a l'ESIHMAR

Barcelona té una xarxa de transport públic excel·lent, amb la qual et podràs desplaçar per tota la ciutat i altres localitats properes. Pots utilitzar metro, autobús, tren i tramvia, i només necessites una única targeta de transport. Per arribar al Campus del Mar, tens moltes opcions de transport públic, com autobús, metro, tren o tramvia.

Les parades més properes al campus són:

  • Metro: Ciutadella-Vila Olimpica (línia 4, groga)
  • Bus: Trelawney (D20) o Hospital del Mar (47, 59, D20)
  • Tramvia: Wellington
  • Tren: Estació de França

Descarregant-te l'app de TMB, podeu trobar la millor ruta per arribar al campus des del vostre allotjament. Com moltes altres ciutats europees, Barcelona funciona amb un sistema de zones, depenent de la proximitat amb el centre de la ciutat. En aquest mapa podràs trobar les ciutats que pertanyen a cada zona. La ciutat de Barcelona pertany a la zona 1, per la qual cosa et pots moure fàcilment per tota la ciutat i localitats properes, com Castelldefels, per un únic preu. Si vols anar una mica més lluny, com Sitges, necessitaràs un bitllet d'una zona més llunyana, que podràs adquirir a qualsevol estació de tren o autobús. Per moure't fora de Barcelona, ​​la manera més fàcil i econòmica sol ser el tren. Podeu trobar informació dels trens de Rodalies aquí.

A Barcelona hi ha diferents tipus de targetes de transport públic que podeu utilitzar. Algunes són il·limitades, i d'altres tenen un nombre de viatges determinat. Depenent de les teves necessitats, et recomanem escollir-ne una o una altra. Tens tota la informació a la web de TMB.

On allotjar-te

Barcelona ofereix diverses opcions d'allotjament turístic. A una distància caminable del nostre campus trobaràs:

A més, la nostra escola compta amb un acord amb dues residències universitàries que ofereixen allotjament temporal a visitants i professors vinculats a l'ESIHMAR:

Per menjar

Tot i que el campus compta amb cafeteria pròpia, la privilegiada ubicació del campus a una zona costanera de Barcelona ens envolta de restaurants i locals on tastar les especialitats locals:

El dinar de comiat del darrer dia corre pel nostre compte!

Què fer a Barcelona?

A la nostra pàgina web trobareu diverses opcions i recomanacions d'oci i turisme a la ciutat. Si vols saber-ne més, no dubtis a preguntar-nos.