Directori de professionals Altres professionals

Álvaro Clemente Vivancos

Coordinador de Simulació - Professor titular

aclemente(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Sóc doctorant en Sistemes i Equips de Resposta Ràpida davant la deterioració clínica del pacient en el context hospitalari. Màster en diferents àrees clíniques, qualitat assistencial aplicada i seguretat del pacient. Instructor i facilitador en simulació per diferents entitats nacionals i internacionals. Actualment sóc coordinador del grup de treball de simulació en infermeria de la Society for Simulation in Europe (SESAM).

La meva labor assistencial sempre ha estat lligada al camp del procés de cures del pacient crític (SEM, HEMS, UCIAS, UCI). Entre 2013 i 2018 vaig desenvolupar la meva vida professional a Londres, els últims tres anys com a Infermer Clínic Especialista de Pràctica Avançada en pacient crític en el camp dels serveis estesos de cures crítiques.

Actualment sóc professor titular i coordinador del programa de simulació de la ESIMar a nivell de grau i de postgrau, així com d'activitats externes. Al seu torn, també desenvolupo la meva activitat docent col·laborant amb altres institucions a nivell nacional i internacional.

L'objectiu que em mou i en línia amb la ESIMar, és servir d'inspiració i impregnar a l'estudiantat amb alguns dels valors pels quals ens regim en l'univers de la simulació, com són la curiositat genuïna, la construcció des del "saber" fins al "fer" a través de l'aprenentatge col·laboratiu i la pràctica reflexiva, permetent-nos, tots aquests valors, crear una nova manera de veure i viure la comunitat de pràctica.