Viure a Barcelona

|Alt Imatge|

Allotjament

Si estàs planejant buscar allotjament a la teva arribada a Barcelona, ​​especialment si arribes abans de l'inici de la teva estada per estudiar, et caldrà reservar amb suficient antelació una habitació en un hotel o hostal. Pot resultar molt difícil trobar una habitació d'hotel o hostal a Barcelona sense reserva prèvia, tot i que hi ha una gran oferta, de manera que fes-ho amb temps per a una estada assequible i ben localitzada.

Per a la teva estada durant el curs, hi ha dues opcions que et recomanem principalment: residències universitàries (públiques o privades) o apartaments compartits amb altres estudiants.

ESIMar te convenis amb residències universitàries, de manera que si ets alumne de la nostra escola, rebràs descomptes o beneficis. Si ho necessites, la teva coordinadora internacional a Barcelona et proporcionarà un document perquè la residència que escullis t'apliqui aquest descompte.

Residències partner:

 
  Centre Adreça Avantatges Contacte
Altiro C/ Mallorca 304, 08037 Barcelona 50% de descompte en honoraris gestió per pis/habitació info@altirobarcelona.com
Micampus Residencias

Entrance by Avda. Ramón Llull (next to the Tempo BCN suites hotel), 08930 Barcelona

7% off monthly on the official rate through a discount code applicable at the time of the reservation barcelona@micampusliving.com
Unihabit Ciutat Vella Plaça de les Caramelles 5, 08001 Barcelona Descompte 50% en la matrícula anual info@unihabit.com

Aleu Carrer de Pau Gargallo 30, 08028 Barcelona * Tancant conveni aleu@nexoresidencias.com

Garbí Carrer de Viriat 37-39 08014 Barcelona * Tancant conveni garbi@nexoresidencias.com
Residencias Mestral – Residència Cosmopolitan C/Gran Via 701,pral. 1ª, 08013 Barcelona * Tancant conveni cosmopolitan@grupomestral.es

Potser prefereixis compartir pis amb altres estudiants. En aquest cas hi ha diverses opcions que pots trobar. Aquí tens alguns suggeriments d'agències que et poden ajudar:

 
  Centre Adreça Avantatges Contacte

Barna Student Place C/ Bruc 84, 08009 Barcelona 10% de descompte per estudiants de l’ESIMar bsp@barnastudentsplace.com

En aquestes pàgines web pots trobar habitacions en pisos compartits amb altres estudiants:

Transport

Barcelona té una xarxa de transport públic de qualitat, amb la qual et podràs desplaçar per tota la ciutat i altres localitats properes. Pots utilitzar metro, autobús, tren i tramvia, i només necessites una única targeta de transport. Per arribar al Campus Mar, tens moltes opcions de transport públic: autobús, metro, o tranvía. Descarregant l'app de la TMB, pots trobar la millor ruta per arribar a al campus des del teu allotjament.

Com moltes altres ciutats europees, Barcelona funciona amb un sistema de zones, depenent de la proximitat amb el centre de la ciutat. En aquest mapa podràs trobar les ciutats que pertanyen a cada zona. La ciutat de Barcelona pertany a la zona 1, de manera que pots moure't fàcilment per tota la ciutat i localitats properes, com Castelldefels, per un únic preu. Si vols anar una mica més lluny, com a Sitges, necessitaràs un bitllet d'una zona més llunyana, que podràs adquirir a qualsevol estació de tren o autobús. Per moure't fora de Barcelona, ​​la forma més fàcil i econòmica sol ser el tren. Pots trobar informació dels trens de Rodalies aquí.

A Barcelona hi ha diferents tipus de targetes de transport públic que pots utilitzar. Algunes són il·limitades, i altres tenen un nombre de viatges determinat. Depenent de les teves necessitats, et recomanem escollir una o altra. Tens tota la informació al web de TMB.