Directori de professionals Altres professionals

Ariadna Graells Sans

Cap d'estudis

agraells(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Soc infermera. Fermament compromesa amb la professió que vaig escollir i decidida a contribuir en el seu desenvolupament dins la societat. Considero que la infermeria és una professió clau, no només per a garantir la salut de les comunitats i el benestar de les persones que hi conviuen, sinó per a liderar i teixir entorns saludables i equitatius.

Estic interessada en l'efecte de les desigualtats socials i de gènere sobre la salut, i en l'abordatge d'aquestes mitjançant estratègies comunitàries i innovadores. M'apassiona la docència i procuro innovar dia a dia per millorar la meva pràctica i fer-la més accessible a l'estudiantat. Em considero afortunada d'haver pogut compartir i enriquir-me de les vivències i punts de vista de múltiples estudiants decidides a contribuir a visibilitzar la figura infermera, durant la meva experiència a les aules.

Actualment desenvolupo la funció de cap d'estudis de l'escola, responsabilitat que he assumit amb el desig d'afavorir a la creació d'entorns d'aprenentatge innovadors, participatius i col·laboratius, que tinguin cura de les persones i que fomentin l'intercanvi de coneixements i talents dins i fora la comunitat ESIMar.

Em considero una persona entusiasta, emprenedora i inconformista, àvida d'aprendre i contribuir a la millora contínua de l'Escola.