Gestió econòmica
Gestió econòmica
La missió del servei de gestió econòmica de l'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar és dur a terme la gestió econòmica del centre en sentit ampli, amb l'objectiu de facilitar i executar la planificació i la gestió pressupostària i econòmica. Alhora, s'encarrega de cercar, dissenyar i posar a disposició de l'estudiant una sèrie de recursos per tal de facilitar l'accés i finalització dels estudis en el centre.
Preus i descomptes
Preus 2024-25 - GRAU
Preu total del crèdit en primera matrícula i següents, curs 2024-2025
Preus 2024-25 - MÀSTERS
Fes clic en "M. TÍTOLS UNIVERSITARIS" o "M. TÍTOLS PROPIS" per a veure els preus dels diferents tipus de màster.
Descomptes 2024-25
Quins descomptes apliquen a cada titulació?
TÍTOLS UNIVERSITARIS
TÍTOLS PROPIS
Formes de pagament
L'estudiant disposa de dues modalitats de pagament de la matrícula:
- Pagament en únic termini: l'estudiant farà el pagament de l'import total resultant de la matrícula, a través de passarel·la de pagament TPV (pagament virtual amb targeta de crèdit o dèbit).
- Fraccionat en tres terminis:
- Pagament 1 (en el moment de la matrícula): 33,4% de l'import total resultant de la matrícula a través de passarel·la de pagament TPV (pagament virtual amb targeta de crèdit o dèbit).
- Pagament 2 (la primera quinzena de novembre): 33,3% de l'import total resultant de la matrícula a través de domiciliació bancària.
- Pagament 3 (la primera quinzena de febrer): 33,3% de l'import total resultant de la matrícula a través de domiciliació bancària.
Pagament mitjançant Préstec Caixabank:
Beques i ajuts
Normativa econòmica de l'escola
Coneix la normativa econòmica del centre:
Aquesta normativa econòmica del centre regula de forma concreta i diferenciada tots els ensenyaments que es duen a terme a l'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar.
Gestió econòmica
Per a més informació pots posar-te en contacte amb:
Francesc Giol Molinos, Cap d’Administració de l’ESIHMar fgiol(ELIMINAR)@esimar.edu.es
Telèfon: 93 248 39 32 (opció de menú 4)