Doctorat

|Alt Imatge|

Vols fer el doctorat amb nosaltres? Ara és possible!

La realització del doctorat sempre és una decisió important que comporta diferents anys de la teva vida. Si t'agrada la recerca i vols aprofundir en diferents camps de la salut des del punt de vista de la infermeria per contribuir a fer créixer i millorar el coneixement en diferents àrees d'aquest camp, t'animem a fer la preinscripció.

Nosaltres t'oferim realitzar el doctorat en el programa de Medicina i Ciències de la Vida (MELIS) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) en el Grup de Recerca en Determinants Socials i Educació en Salut (SDHEd) dins el programa d'Epidemiologia i Salut Pública (EPISAP) de l'Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM). Les infermeres que estiguin treballant a la clínica poden sol·licitar el doctorat a temps parcial.

La UPF és una universitat líder en recerca, reconeguda com la primera universitat espanyola segons el Times Higher Education Indicator, i és una universitat líder en la qualitat de la producció científica.

Les dues àrees d'investigació principals del grup de recerca SDHEd són:

1) Determinants socials i desigualtats en salut - Els determinants socials en salut són les condicions en les quals les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen i són el resultat de la distribució desigual dels diners, del poder i dels recursos provocant desigualtats en salut. Algunes de les línies de recerca són:

- Precarietat laboral i impacte en salut/desigualtats en salut

- Gènere i salut

- Migracions

2) Innovació en educació en salut. - L'activitat educativa i de facilitació de l'aprenentatge és un dels pilars del grup amb una clara intenció de transferència de coneixements al Grau en Infermeria, màsters i postgraus, formació continuada de professionals i usuaris/ famílies. Algunes de les línies de recerca són:

- Salut escolar

- Noves metodologies docents

- Personalització de l'aprenentatge

Requisits d'accés:

  • Tenir 300 ECTS (240 grau + 60 màster oficial o 180 diplomatura + 120 màster oficial) acreditats o homologats en ciències naturals o mèdiques, o ciències quantitatives.
  • Nivell d'anglès (B2)

Podeu trobar informació més detallada a la web de la UPF.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb:

Mireia Julià , Coordinadora de màsters i doctorat de l’ESIHMar

mjuliap(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Telf: 93 248 39 65