Doctorat

Vols fer el doctorat amb nosaltres? Ara es possible!

La realització del doctorat sempre és una decisió important que comporta diferents anys de la teva vida. Si t'agrada la recerca i vols aprofundir en diferents camps de la salut des del punt de vista de la infermeria per contribuir a fer créixer i millorar el coneixement en diferents àrees d'aquest camp, t'animem a fer la preinscripció.

Nosaltres t'oferim realitzar el doctorat en el programa de Medicina i Ciències de la Vida (MELIS) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) en el Grup de Recerca en Determinants Socials i Educació en Salut (SDHEd) dins el programa d'Epidemiologia i Salut Pública (EPISAP) de l'IMIM.

La UPF és una universitat líder en recerca, reconeguda com la primera universitat espanyola segons el Times Higher Education Indicator, i és una universitat líder en la qualitat de la producció científica.

Les dues àrees d'investigació principals del grup de recerca SDHEd són:

1) Determinants socials i desigualtats en salut - Els determinants socials en salut són les condicions en les quals les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen i són el resultat de la distribució desigual dels diners, del poder i dels recursos provocant desigualtats en salut. Algunes de les línies de recerca són:

- Precarietat laboral i impacte en salut/desigualtats en salut

- Gènere i salut

- Migracions

2) Innovació en educació en salut. - L'activitat educativa i de facilitació de l'aprenentatge és un dels pilars del grup amb una clara intenció de transferència de coneixements al Grau en Infermeria, màsters i postgraus, formació continuada de professionals i usuaris/ famílies. Algunes de les línies de recerca són:

- Salut escolar

- Noves metodologies docents

- Personalització de l'aprenentatge

Requisits d'accés:

  • Tenir 300 ECTS (240 grau + 60 màster oficial o 180 diplomatura + 120 màster oficial) acreditats o homologats en ciències naturals o mèdiques, o ciències quantitatives.
  • Nivell d'anglès (B2)

Podeu trobar informació més detallada a la web de la UPF.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb:

Mireia Julià , Coordinadora de màsters i doctorat de l’ESIMar

mjuliap(ELIMINAR)@esimar.edu.es

Telf: 93 248 39 65