Mobilitat per a estudiants de l'ESIHMar (Outgoing)

|Alt Imatge|

Mobilitat per a estudiants de l'ESIHMar (Outgoing)

Estàs pensant a fer una estada fora? Això és el que has de saber:

 1. Hi ha tres tipus de programes:
  1. Erasmus+ - Universitats a Europa amb què hi ha un conveni bilateral. Només aplicable a pràctiques clíniques. Tenen una beca directa associada. Són compatibles amb altres beques, però l'estudiant és responsable de trobar i sol·licitar qualsevol beca addicional. Hi ha requisits lingüístics.
  2. SICUE - Universitats a Espanya amb les quals hi ha un conveni bilateral. Aplicable a pràctiques clíniques i classes teòriques al 3r trimestre, i només a pràctiques clíniques al 4t. No compten amb finançament directe, l'estudiant és responsable de trobar i sol·licitar finançament extern i beques. No hi ha requisits lingüístics.
  3. Convenis bilaterals - Fora d'Europa amb què hi ha un conveni bilateral. Aplicable a pràctiques clíniques i classes teòriques al 3r trimestre, i només a pràctiques clíniques al 4t. No compten amb finançament directe, l'estudiant és responsable de trobar i sol·licitar finançament extern i beques. No hi ha requisits lingüístics.
 2. Pots viatjar en diferents moments de la teva carrera:
 3. 3r trimestre de 3r curs - Totes les places estan disponibles per a aquest període. Les estades es reconeixen per 12 ECTS corresponents a les optatives de 3r curs.
 4. 1r o 2n trimestre de 4t curs - A causa del nombre de crèdits que cada institució ofereix, no totes les places tenen opció a viatjar en aquests períodes. La disponibilitat varia segons l'any acadèmic, i queda detallada a les diferents convocatòries. Es reben 20 o 15 ECTS exclusivament de pràctiques.
 5. Les places disponibles estan llistades a la nostra pàgina web.

Llegeix la infografia següent per aprendre més sobre el procés de mobilitat:


Informació per tramitar la Targeta Sanitària Europea

Manual del estudiant Outgoing

Descarrega't el nostre manual de mobilitat i llegeix-lo acuradament, les respostes a gairebé totes les preguntes hi són!

Recursos per a finançament

Coordinació general del Servei de Relacions Internacionals