Portes obertes i sessions informatives online - Grau en Infermeria 2022/2023

GRAU EN INFERMERIA. Escola Superior Infermeria del Mar - Sessió virtual

Grau en Infermeria

A l'Escola Superior d'Infermeria de Mar volem continuar formant les infermeres del futur. Per això, volem convidar-vos a venir a rebre informació sobre el nostre Grau en Infermeria i visitar per dins el Campus del Mar a les nostres sessions de Portes Obertes. En aquestes sessions coneixereu part de l'equip de l'escola, que resoldrà tots els vostres dubtes, i visitareu totes les instal·lacions.

En aquesta ocasió, per proporcionar flexibilitat als interessats, dins i fora de Barcelona, volem combinar sessions informatives presencials amb sessions en línia. Podeu consultar les dates aquí:

Dates

  • Març: dissabte 19 (12:30 hores) 
  • Abril: divendres 1 (17 hores) i divendres 22 (17 hores)
  • Maig: dissabte 14 (11:30 hores) – VIRTUAL

Les sessions presencials tindran lloc al Campus Mar (Carrer del Dr. Aiguader, 80, 3a planta, Barcelona).


La sessió virtual es farà en format videoconferència mitjançant l'eina Meet de Google. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per accedir.

Inscripció

  • Per inscriure-us correctament, ompliu el formulari d'inscripció de Jornada de Portes Obertes indicant a quina sessió us agradaria assistir-hi. Us enviarem un recordatori abans del dia inscrit. Les sessions tenen una duració aproximada de dues hores.


Formulari d’inscripció (Inscripcions tancades)