Portes obertes i sessions informatives - Màsters 2022/2023

MÀSTERS. Sessions online

Màsters

A l'Escola Superior d'Infermeria de Mar volem continuar formant les infermeres del futur. Per això, volem convidar-vos a venir a rebre informació sobre els nostres Másters i visitar per dins el Campus del Mar a les nostres sessions de Portes Obertes. En aquestes sessions coneixereu part de l'equip de l'escola, que resoldrà tots els vostres dubtes, i visitareu totes les instal·lacions.

En aquesta ocasió, per proporcionar flexibilitat als interessats, dins i fora de Barcelona, volem combinar sessions informatives presencials amb sessions en línia. Podeu consultar les dates aquí:

Data:

  • Abril: dimarts 26 d’abril (17 hores)
  • Maig: dimecres 25 - VIRTUAL (11 hores)
  • Juny: dimarts 21 (17 hores)

Tenint en compte el format del propi màster, les sessions del Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar seran totes en modalitat virtual. La sessió virtual es farà en format videoconferència mitjançant l'eina Meet de Google. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per accedir.

En canvi, per la resta dels màsters les sessions presencials tindran lloc al Campus Mar (Carrer del Dr. Aiguader, 80, 3a planta, Barcelona).

Inscripció

  • Per inscriure-us-hi correctament, empleneu el formulari d’inscripció Jornada de Portes obertes ONLINE – Màsters 2022-2023, i finalment envieu-nos la vostra inscripció fent clic a la casella Enviar.


Formulari d’inscripció (inscripcions tancades)