Agenda

Activitats realitzades

“Transversal skills for humanization of technology for health and social wellbeing”

  Barcelona

La Summer School "Transversal skills for humanization of technology for health and social wellbeing" - International Summer School" ("Competències transversals per a la humanització de la tecnologia per a la salut i el benestar social") és una oferta formativa per a estudiants de l'àrea de la salut i serveis socials sobre competències transversals, especialment el pensament crític i creatiu, les competències interpersonals/socioemocionals i l'aprendre a aprendre. El curs s'impartirà principalment en anglès i tindrà lloc a Barcelona, entre el 4 i el 8 de juliol de 2022.

Portes obertes i sessions informatives - Màsters 2022/2023

MÀSTERS  Sessions online

A l'Escola Superior d'Infermeria de Mar volem continuar formant les infermeres del futur. Per això, volem convidar-vos a venir a rebre informació sobre els nostres Másters i visitar per dins el Campus del Mar a les nostres sessions de Portes Obertes. En aquestes sessions coneixereu part de l'equip de l'escola, que resoldrà tots els vostres dubtes, i visitareu totes les instal·lacions.

La salut escolar a debat: situació actual i propostes de futur

De 9 a 14 hores  Sala Marull, Campus del Mar 

Amb aquest espai de diàleg adreçat als professionals de la Salut Escolar, des de l'ESIMar-UPF i el Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar intentem facilitar un espai de comunicació i trobada on professionals de la infermeria i altres professionals del context educatiu interessats en la salut escolar podran compartir experiències i aprofundir en els diferents programes educatius, activitats pedagògiques, línies d'actuació transformadores i altres àrees relacionades amb la Salut Escolar.

Portes obertes i sessions informatives online - Grau en Infermeria 2022/2023

GRAU EN INFERMERIA  Escola Superior Infermeria del Mar - Sessió virtual

A l'Escola Superior d'Infermeria de Mar volem continuar formant les infermeres del futur. Per això, volem convidar-vos a venir a rebre informació sobre el nostre Grau en Infermeria i visitar per dins el Campus del Mar a les nostres sessions de Portes Obertes. En aquestes sessions coneixereu part de l'equip de l'escola, que resoldrà tots els vostres dubtes, i visitareu totes les instal·lacions.

Acte de Graduació

18 hores 

En breu serà publicada la informació sobre l’Acte de Graduació de l’ESIMar que tendrà llloc el proper mes de juny.

Acte de Graduació

18 hores  PRBB

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar celebrarà el 29 de juny de l 2021, a les 18 h, l'acte de graduació dels nostres estudiants de Grau en Infermeria dels cursos 2019-2020 i 2020-2021.

Portes obertes i sessions informatives online - Màsters 2021/2022

MÀSTERS  Sessions online

A l'Escola Superior d'Infermeria del Mar ens hem adaptat a un format online per a continuar informant-te dels nostres màsters. La situació excepcional actual generada per la COVID-19 no ens permet fer les nostres jornades de portes obertes presencials, per això us oferim una versió en línia de les sessions informatives.

Portes obertes i sessions informatives online - Grau en Infermeria 2021/2022

GRAU EN INFERMERIA  Sessions online

A l'Escola Superior d'Infermeria del Mar ens hem adaptat a un format online per a continuar informant-te del nostre Grau en Infermeria. La situació excepcional actual generada per la COVID-19 no ens permet fer les nostres jornades de portes obertes presencials, per això us oferim una versió en línia de les sessions informatives.

Portes obertes i sessions informatives online - Màsters 2021/2022

MÀSTERS  Sessions online

A l'Escola Superior d'Infermeria del Mar ens hem adaptat a un format online per a continuar informant-te dels nostres màsters. La situació excepcional actual generada per la COVID-19 no ens permet fer les nostres jornades de portes obertes presencials, per això us oferim una versió en línia de les sessions informatives.

Tancament Campus Universitari Mar

 

El Campus Universitari Mar (Dr. Aiguader 80) romandrà tancat del 27 de març al 5 d'abril del 2021 (ambdós inclosos).

Tancament ESIMar Nadal 2021

 

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar romandrà tancada des del dia 22 de desembre de 2021 a les 14:30 hores fins el 9 de gener de 2022 (ambdós inclosos) per vacances de Nadal.

Tancament ESIMar Nadal 2020

 

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar romandrà tancada des del dia 23 de desembre de 2020 fins el 6 de gener de 2021 (ambdós inclosos) per vacances de Nadal.

ESIMar col·labora amb la Marató de TV3 dedicada a la COVID19 gràcies a bitsxlamarató.

De 11 a 14 hores  Modalitat asíncrona

El proper dissabte 19 de desembre, en el marc de la Marató de TV3, s'han preparat una sèrie d'activitats repartides per la geografia catalana per tal de recaptar fons per a la recerca de la COVID19.