Agenda

Activitats realitzades

Saló de l'Ensenyament 2024

  Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc

L'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar participa en el pròxim Saló de l'Ensenyament que se celebrarà del 13 al 17 de març al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Tancament ESIHMar Nadal 2023

 

L'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar romandrà tancada des del dia 23 de desembre de 2023 fins al 7 de gener de 2024 (ambdós inclosos) per vacances de Nadal.

Tancament de la Secretaria de l'ESIHMar en horari de tarda (7 desembre)

  Secretaria (3a planta)

La secretaria de l'Escola Superior d'Infermeria de l'Hospital del Mar romandrà tancada en horari de tarda el dia 7 de desembre.

Grup de discussió - Pla de formació en Gènere, diversitats i inclusió (27 novembre)

11:00  Aula 61.125

Has detectat discriminació o agressions en un entorn acadèmic?
Creus que es podria millorar la inclusió, la igualtat i la diversitat a les pràctiques i a la universitat?

​​Tancament de la Secretaria de l'ESIHMar en horari de tarda (7 de novembre)

  Secretaria (3a planta)

La secretaria de l'Escola Superior d'Infermeria de l'Hospital del Mar romandrà tancada en horari de tarda el dia 7 de novembre.

Visita al Recinte Modernista de Sant Pau

  Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Acte de Graduació - Grau i Màsters

18 hores  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB)

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar celebrarà el pròxim 30 de juny del 2023, a les 18 horas, l'acte de graduació dels nostres estudiants del Grau en Infermeria (promoció 2019-2023) i dels Màsters (2022-2023).

Eutopia European University

14:00 hores 

The EUTOPIA Learning Community Nursing Care in Complex Care Settings kindly invites you to take part in its upcoming webinar that will seek to confront and share concrete examples of the complex and often coinciding challenges across a range of settings in the nursing profession.

Speakers will include professors and practitioners from across the alliance, namely: The University of Gothenburg, the Erasmus Brussels University of Applied Sciences and Arts and Vrije Universiteit Brussel, the University of Ljubljana, NOVA University Lisbon, Pompeu Fabra University, and the University of Warwick.

La salut escolar: una responsabilitat compartida

De 9 a 13 hores  Sala Josep Marull, Campus del Mar 

L'Escola d'Infermeria del Mar presenta la 2a Jornada del Màster Universitari d'Infermeria i Salut Escolar. Enguany, la Jornada té per títol "La salut escolar: una responsabilitat compartida". Pretén ser un espai de trobada i reflexió perquè, tots aquells professionals i estudiants que estiguin interessats en la salut escolar puguin compartir experiències i coneixements que sens dubte marquen el futur de la salut escolar.

IX Jornada d’orientació professional de l’Escola Superior d’Infermeria del Mar

De 08:30 a 15:00 hores  Campus del Mar - Aula 61.232 (Hall principal del Campus per l’exposició d’estands)

Des de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar organitzem la IX Jornada d'Orientació Professional per les estudiants de 4t curs que finalitzen la seva formació com a infermeres.
Aquesta jornada té per objectiu aportar informació sobre la pròxima incorporació al mercat laboral, des de diferents punts de vista.

Durant la jornada coneixerem diferents centres que us presentaran la seva oferta laboral. Durant el descans, tindreu un espai per passejar entre els diferents estands, fer preguntes directament als responsables dels diferents centres, recollir informació i deixar el vostre CV (si us ho creieu convenient).

Jornada dia internacional de la infermera 2023

08:00 hores  Sala Josep Marull, Campus del Mar 

Aquest 8 de maig de 2023 a les 08.00 h celebrem la Jornada Infermera amb motiu del Dia de les Infermeres 2023. Es comptarà amb Azucena Santillan de l'Hospital Universitari de Burgos, docent en diferents universitats i membre de la Junta Directiva de "Ciencia en el Parlamento" i de la European Academy of Nursing Science (EANS), i es faran dues taules rodones sobre la imatge de la infermera i la seva participació en societats científiques

Reptes i debats sobre l'entrenament de competències transversals en l'àmbit de la salut: Aprenentatges del projecte ITSHEC

13:30 hores 

L'esdeveniment "Reptes i debats sobre l'entrenament de competències transversals en l'àmbit de la salut: aprenentatges del projecte ITSHEC" té per objectiu generar un espai d'intercanvi i diàleg entre professionals, estudiants i altres membres de la comunitat educativa de l'àrea de la salut que desitgin aprofundir en el coneixement sobre les competències transversals, especialment el pensament crític i creatiu, les competències interpersonals/socioemocionals i l'aprendre a aprendre.

Portes obertes i sessions informatives - Grau en Infermeria 2023/2024

GRAU EN INFERMERIA  Escola Superior Infermeria del Mar - Sessió virtual

A l'Escola Superior d'Infermeria de Mar volem continuar formant les infermeres del futur. Per això, volem convidar-vos a venir a rebre informació sobre el nostre Grau en Infermeria i visitar per dins el Campus del Mar a les nostres sessions de Portes Obertes. En aquestes sessions coneixereu part de l'equip de l'escola, que resoldrà tots els vostres dubtes, i visitareu totes les instal·lacions.