Agenda

Activitats realitzades

Introducció a l’ecografia i capacitació en l’accés vascular perifèric ecoguiat (3a edició)

De 08:30 a 18:30 hores  Campus Universitari Mar

Curs semipresencial amb sessió final basada en la simulació, amb grups reduïts (5 alumnes/1 docent/1 ecògraf). Es realitzarà una avaluació final que permetrà obtindre el diploma de Capacitació en Punció Vascular Difícil Ecoguiada per l'ESIHMar, escola adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.

3a Jornada del Màster Universitari Infermeria i Salut Escolar “Salut Escolar: Construint un Futur Saludable”

De 9 a 13 hores  Sala Josep Marull, Campus del Mar 

L'Escola Superior d’Infermeria Hospital del Mar presenta la 3a Jornada del Màster Universitari d’Infermeria i Salut Escolar. Amb el lema "Salut escolar: Construint un futur saludable", volem que aquesta Jornada sigui un espai de trobada, reflexió i aprenentatge, en què professionals interessats en l'àmbit de la salut escolar comparteixin experiències i coneixements que sens dubte contribueixen cap a un futur més saludable a l'àmbit escolar.

Curs de formació per Tutores Clíniques

De 15 a 20 h  3a planta Campus Universitari Mar

Sabem la importància que té la correcta formació pràctica de les futures infermeres per a garantir la salut de la població. Cal optimitzar el temps al costat d'elles i transmetre informació i missatges claus efectius que condueixin a la superació o a un canvi de comportament de l'estudiant. És per això que el curs  pretén dotar de recursos a les infermeres que fan de tutores clíniques.

Jornada dia internacional de la infermera 2024

08:00 hores  Sala Josep Marull, Campus del Mar 

Aquest 13 de maig a les 08 h celebrem la Jornada del dia internacional de les Infermeres 2024. Margarita Esteve, presidenta del Consorci de l'Hospital del Mar, parlarà sobre la "Visió estratègica de la professió", i es faran dues taules rodones; una sobre l'Informe Triple Impacte i com el desenvolupament de la Infermeria millora la salut i promou la igualtat de gènere i el creixement econòmic, i una altra sobre quina és la seva presència més enllà de l'hospital i els projectes innovadors en què estan treballant. Per a més informació, consulteu el programa adjunt.

Olimpíades del Banc de Sang i l’ESIHMar 2024

  Campus Universitari Mar

Apunta't a les Olimpíades del Banc de Sang i l’ESIHMar 2024 Vols participar en les Olimpíades del Banc de Sang que organitzem conjuntament des de l'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar? T'estem esperant! En el document adjunt “Instruccions Olimpíades del Banc de Sang i l'ESIHMar” (ubicat a la part inferior de la pàgina) pots consultar la informació per saber com inscriure el teu equip.

Xerrada informativa Campanya Donació de Sang

10:30  Aula 61.202 (Edifici Campus Universitari Mar)

Xerrada informativa Campanya Donació de Sang La xerrada informativa sobre la Campanya de Donació de Sang té com a objectiu sensibilitzar a la població de la importància de la donació de sang i teixits, a través del testimoni i experiència d’una persona vinculada a l’associacionisme i voluntariat.

X Jornada d’orientació professional de l’Escola Superior d’Infermeria Hospital del Mar

De 08:00 a 14:30 hores  Campus del Mar - Aules 61.206 / 61.S06 / 61.210 / 61.232 (Hall principal del Campus per l’exposició d’estands)

Des de l'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar organitzem la X Jornada d'Orientació Professional per les estudiants de 1r, 2n, 3r i 4t curs.
Aquesta jornada té per objectiu aportar informació sobre la incorporació al mercat laboral, des de diferents punts de vista.

Saló de l'Ensenyament 2024

  Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc

L'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar participa en el pròxim Saló de l'Ensenyament que se celebrarà del 13 al 17 de març al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Portes obertes i sessions informatives - Grau en Infermeria 2024/2025

GRAU EN INFERMERIA  Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar

A l'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar volem continuar formant les infermeres del futur. Per això, volem convidar-vos a venir a rebre informació sobre el nostre Grau en Infermeria i visitar per dins el Campus del Mar a les nostres sessions de Portes Obertes. En aquestes sessions coneixereu part de l'equip de l'escola, que resoldrà tots els vostres dubtes, i visitareu totes les instal·lacions.

Tancament ESIHMar Nadal 2023

 

L'Escola Superior d'Infermeria Hospital del Mar romandrà tancada des del dia 23 de desembre de 2023 fins al 7 de gener de 2024 (ambdós inclosos) per vacances de Nadal.

Tancament de la Secretaria de l'ESIHMar en horari de tarda (7 desembre)

  Secretaria (3a planta)

La secretaria de l'Escola Superior d'Infermeria de l'Hospital del Mar romandrà tancada en horari de tarda el dia 7 de desembre.

Grup de discussió - Pla de formació en Gènere, diversitats i inclusió (27 novembre)

11:00  Aula 61.125

Has detectat discriminació o agressions en un entorn acadèmic?
Creus que es podria millorar la inclusió, la igualtat i la diversitat a les pràctiques i a la universitat?

​​Tancament de la Secretaria de l'ESIHMar en horari de tarda (7 de novembre)

  Secretaria (3a planta)

La secretaria de l'Escola Superior d'Infermeria de l'Hospital del Mar romandrà tancada en horari de tarda el dia 7 de novembre.