Notícies Altres entrades

Conclusions XIV Jornada del Dia Internacional de la Infermera

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar, juntament amb el Parc de Salut Mar, van celebrar el 14 de maig, a la Sala Marull, la XIV Jornada del Dia Internacional de la Infermera amb el títol proposat pel Consell Internacional d'Infermeria, 2018: "Infermeria, una veu per a liderar. La salut és un dret humà", i el lema: "+Infermeria, + Lideratge, + Humanització".

La Dra. Lola Bardallo va obrir la Jornada en la qual les més de 200 persones que van assistir a l'acte, van poder gaudir de la conferència inaugural presentada Dr. Juan Manuel Pericàs, qui a través de la seva experiència va parlar de les desigualtats en salut.

En les dues taules de comunicacions es van presentar treballs innovadors que van despertar un gran interès entre el públic assistent.

En la taula rodona final el Sr. Fernando Campaña, el Sr. Adrian Sarria i la Sra. Imma Malé van dialogar sobre l'entorn digital com a element facilitador en l'accés a la salut.

Al final de l'acte es va lliurar, per gentilesa d'edicions Rol i Elsevier, el premi a la millor comunicació oral " ¿El padecer ansiedad durante los ingresos, puede ocasionarnos una peor calidad de vida a cinco años de supervivencia?, dels autors : Ylenia Aljama Lupiañez, Lidia González Cabana, Anna Pérez Rivera; el premi a la millor comunicación oral breu "Conciliació i adherència a l'alta hospitalària", dels autors : Maria Teresa Grillo Caballero, Lola Mendoza García de Paredes, Aranda Linarejos Campos, Inés Dos Reis Marqués Van Zelst, Irene Mateos Conde, Rosa Maria Álvarez González, Maria Mercé Valls Colomé, María Teresa Pallás Espinet; i el millor premi al TFG "Factors que afavoreixen en la demora de l'alerta als serveis d'emergències mèdiques en cas de dolor toràcic agut" de l'autor José Antonio Madrid Díaz.

Al finalitzar, la Sra. Lourdes García, Directora d'Infermeria del PSMar clausurà l'acte.