Notícies


Obert el període d'inscripcions a la segona edició del curs de Cures integrals del dolor i l'ansietat mitjançant habilitats emocionals i acupuntura de l'Espai de Formació complementària de postgrau-ESIMar Millor@.

Bones Festes

L'Equip Docent i Administratiu de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, juntament amb el seu alumnat, us desitja unes bones festes nadalenques i un Any Nou ple de salut i benestar.

Enquesta de satisfacció als titulats i titulades (Grau en Infermeria 2018-2019)

Des d'avui i fins al proper 31 de gener del 2020, els/les alumnes titulats/des del Grau en Infermeria de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar participaran en l'enquesta de satisfacció als titulats i titulades de l'AQU Catalunya.

Es constitueix l’Equip de treball de Gènere, Infermeria i Desigualtats (ETGID)

Aquest mes de novembre de 2019 s'ha constituït, a la seu de l'ESIMar, l'Equip de Treball de Gènere, Infermeria i Desigualtats (ETGID) format per professionals docents d'algunes de les universitats de Catalunya i Saragossa, que desenvolupen iniciatives per introduir la perspectiva de gènere de forma transversal en els plans docents de les assignatures de grau.

Docència en Perspectiva de gènere pel Personal d’Administratiu i Serveis de l’EUIT

La Professora Montse Montiel de l'ESIMar ha impartit el taller Estratègies per a la incorporació de la perspectiva de gènere en la gestió universitària adreçat al personal d'administració i serveis de l'Escola d'Infermeria de Terrassa (EUIT).

Conclusions de la VII Jornada d'Infermeria del GRENFIC-VIH

El passat 27 de novembre es va celebrar amb molta afluència de públic la VII Jornada del GRENFIC: Sexe, Drogues i VIH, organitzada pel Grup infermer de formació i d'investigació en cures i VIH (GRENFIC·VIH), de l'ESIMar. Aquesta va ser inaugurada per la Dra. María Dolores Bardallo Directora de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar.

Ampliació d'horari de la Biblioteca del Campus (convocatòria d'exàmens del 1r trimestre)

Durant la propera convocatòria d'exàmens, corresponent al primer trimestre, la Biblioteca del Campus Universitari Mar (BCUM) obrirà els dissabtes i festius següents per facilitar l'estudi a l'alumnat:

Resolució d'adjudicació de places de mobilitat Convocatòria ordinària 2020-2021

Per indicació de la dra. Marta Benet, coordinadora de mobilitat de l'ESIMar, us informem que al document adjunt ja podeu consultar la resolució d'adjudicació de places de mobilitat de la Convocatòria Ordinària per al curs 2020-2021.

Tancament de la Secretaria ESIMar en horari de tarda (27 de novembre)

La secretaria de l'ESIMar romandrà tancada en horari de tarda avui 27 de novembre.

Comencen els projectes d'Aprenentatge-Servei 2019-2020

El 21 de novembre es va iniciar el projecte d'Aprenentatge - Servei "Treballem junts per a la salut" que s'insereix dins el Programa de Compromís Social de l'ESIMar i que es realitza conjuntament amb l'Obra Social Santa Lluïsa de Marillac.

Omplim de flors el Campus.

En el marc de les activitats organitzades per el 25N, dia Internacional contra la Violència Masclista, alumnes del grup de Compromís Social: Igualtat han portat a terme l'activitat: Contra la violència masclista: OMPLIM DE FLORS EL CAMPUS. Una flor per cada dona assassinada durant l'any 2019.

Guanyadora del 1r concurs de la postal de Nadal ESIMar

L’alumna Marta Calvo Marín ha resultat la guanyadora del 1r Concurs de la postal de Nadal organitzat per l’Escola Superior d’Infermeria del Mar.

Agraïm la seva participació i la felicitem pel premi obtingut.

Resolució definitiva convocatòria del Programa ESIMar d’ajuts a l’estudi. Curs acadèmic 2019-2020

Al document adjunt podeu consultar la resolució definitiva de la convocatòria del Programa ESIMar d'ajuts a l'estudi per al curs acadèmic 2019-2020.