Notícies Altres entrades

Cerimònia de graduació del Grau en Infermeria (2016-2020 i 2017-2021)

El passat dimarts 29 de juny, l'Escola Superior d'Infermeria de la Mar va celebrar l'acte de graduació del seu Grau en Infermeria per a les promocions 2017-2021 i 2016-2020, per als que no es va poder realitzar fa un any a causa de l'emergència sanitària.

L'acte es va dur a terme amb totes les mesures de seguretat contra el COVID-19, i van assistir els estudiants de les dues promocions, la Direcció de l'escola, el claustre docent i el personal administratiu. Com a convidats a la cerimònia, es va comptar amb la presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, ​​Dra. Paola Galbany, la Gerent del Parc de Salut Mar, Dra. Olga Pané, i el Magnífic Sr. Oriol Amat, Rector de la Universitat Pompeu Fabra.

Durant l'acte es va fer el lliurament de diplomes simbòlics a l'alumnat, així com de les orles als membres del claustre escollits com a padrí (Dr. Felipe Solsona) i padrina (Sra. Susana Sánchez). També es van atorgar les beques Corachán corresponents a ambdues promocions a les estudiants Mireia Rincón i Cynthia Mateu, i els premis a millor TFG, Sara Rodríguez i Roger Andreu. L'acte va acabar amb l'actuació de el grup musical Quartet Melt.

L'escola agraeix l'assistència, i felicita l'estudiantat per la seva recent graduació.