Notícies Altres entrades

Nova simulació interprofessional al Campus Mar

El proper dia 28 de gener s'inicien les Simulacions Interprofessionals del curs 2021-2022 al Campus Mar. Aquestes sessions s'adrecen a estudiants d'infermeria de l'ESIMar, del Grau de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra i del Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria de l'institut Bonanova.

Les sessions de simulació tindran lloc el 28 de gener, 4 i 25 de febrer i 4 de març de 8.30 a 12.30. Des de l'ESIMar s'ha obert una inscripció interna per 16 estudiants de 3r i 4t any de grau, quatre per sessió, que poden sol·licitar plaça a través de Moodle. Des de l'ESIMar, la part d'infermeria d'aquesta activitat ha estat organitzada per la professora Montse Sanclemente i l'equip de Simulació, en col·laboració amb la UPF i l'Institut Bonanova.

L'objectiu de les sessions és simular casos clínics en els quals participaran alumnes dels tres programes, que els permetran aprofundir no només en les habilitats tècniques sinó treballar competències transversals com el treball en equip, la comunicació entre els membres de l'equip de salut i el lideratge. Amb aquestes activitats es pretén donar més eines als alumnes per la seva incorporació al món laboral i al seu futur professional.