Notícies Altres entrades

Convocatòria extraordinària de places de mobilitat en els programes ERASMUS +, SICUE i conveni bilateral pel curs 2022-2023

Des del departament de Mobilitat us informem de la publicació de la convocatòria extraordinària de mobilitat per convenis bilaterals, SICUE i Erasmus + per l'any acadèmic 2022-2023.

Podeu trobar el document amb el detall de la convocatòria com a document adjunt en aquesta notícia.

Recordeu que el període de presentació de les sol·licituds és del 14 de febrer al 4 de març de 2021 i que la convocatòria va destinada als i les estudiants de tercer i quart curs que vulguin realitzar estades durant el curs 2022-2023. Les destinacions disponibles per cada curs i trimestre es troben detallades a la convocatòria, i han de constar en la sol·licitud perquè sigui vàlida.

Les sol·licituds i la documentació requerida s'han d'enviar a Mar Nobel, Secretaria d'Internacionalització i Mobilitat (mdmnoblemartos@psmar.cat). Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la coordinadora d'Internacionalització y mobilitat Dra. María Gil preferiblement al fòrum corresponent a Moodle, o per casos personals al correu mgilp@esimar.edu.es.

Departament d'Internacionalització i Programes de Mobilitat