Notícies Altres entrades

Premi per a Bouchra Alouali i l'equip d'infermeria d'Endoscòpia Digestiva de l'Hospital del Mar

La professora col·laboradora de l'ESIMar, Bouchra Alouali, va participar com a autora principal i ponent al XIII Congrés Nacional d'Infermeria en Endoscòpia Digestiva que organitza anualment l'AEEED (Associació Espanyola d'Infermeria a Endoscòpia Digestiva), que es va celebrar a A Coruña els passats dies 18 i 19 de novembre del 2022, per primera vegada en format presencial des del començament de la pandèmia de la COVID-19.

Bouchra va presentar una comunicació oral titulada "Importància del Rol de la Infermera en la qualitat de l'Endoscòpia Digestiva: Enfocament cap a la pràctica avançada", d'autoria conjunta amb Judit Romero i Rocio Pérez, entre altres, (infermeres d'endoscòpia digestiva a l'Hospital del Mar), que va ser premiada amb el Primer Accèssit a ​La Millor Comunicació Oral. A més, al congrés van assistir altres representants de l'equip d'infermeria d'Endoscòpia Digestiva de l'Hospital del Mar, Inés Ana Ibáñez (Cap d'Unitat ​d'Infermeria de les EECC) i Jordi Muñoz (equip infermeria-TCAI), com a part del Comitè Organitzador. Dels tres premis que es van atorgar per part del Comitè Científic, dos van ser concedits a hospitals catalans (Hospital del Mar i Tecknon).

Iniciatives com aquesta permeten a futurs infermers conèixer més sobre unitats com la de l'Hospital del Mar i el rol de la infermeria a l'endoscòpia digestiva, un servei molt especialitzat i complex on la infermera té un paper imprescindible, i que actualment està creixent molt, oferint un ampli ventall d'oportunitats i formacions per al personal d'infermeria.