Notícies Altres entrades

Convocatòria ordinària de places de mobilitat en els programes ERASMUS + i convenis bilaterals per al curs 2023-2024

Des del departament de Mobilitat us informem de la publicació de la convocatòria ordinària de mobilitat per convenis bilaterals i Erasmus + per l'any acadèmic 2023-2024.

Podeu trobar el document amb el detall de la convocatòria com a document adjunt en aquesta notícia.

Recordeu que el període de presentació de les sol·licituds és del 23 de desembre de 2022 al 8 de gener de 2023 i que la convocatòria va destinada als i les estudiants de tercer i quart curs que vulguin realitzar estades durant el curs 2023-2024. Les destinacions disponibles per cada curs i trimestre es troben detallades a la convocatòria, i han de constar en la sol·licitud perquè sigui vàlida. Les places SICUE més les places que siguin rebutjades o no quedin cobertes es publicaran al llarg del 2n trimestre.

Les sol·licituds i la documentació requerida s'han d'enviar a la Secretaria d'Internacionalització i Mobilitat (mobilitat(ELIMINAR)@esimar.edu.es). Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la coordinadora d'Internacionalització i mobilitat, Dra. María Gil, preferiblement al fòrum corresponent a Moodle o, per a casos personals, al correu mgilp(ELIMINAR)@esimar.edu.es.

Departament d'Internacionalització i Programes de Mobilitat