Notícies Altres entrades

Guille Pedreira, 2n Premi XVIII Jornada Anual de l'Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica

Guille Pedreira, professor de l'ESIMar i infermer del servei de nefrologia de l'Hospital del Mar, ha estat guardonat amb el 2n Premi a la millor comunicació oral en la XVIII Jornada Anual de l'Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica. L'acte es va celebrar el passat 14 de desembre a la ciutat de Vic. El treball analitza les necessitats assistencials de les persones que es presenten com a candidates a donants de ronyó per intentar comprendre i millorar el procés d'estudi d'aquestes persones que, voluntàriament, volen donar un ronyó a algun familiar o amic. El trasplantament renal de donant viu és la millor opció de tractament per les persones amb malaltia renal crònica pel que, treballs com aquest, ajuden a avançar en el seu desenvolupament i qualitat.

En el projecte han participat la Dra. Paloma Garcimartín, la Dra. Victoria Morín, la senyora Anna Bach, la Dra. Dolores Redondo i la Dra. Marta Crespo, com a membres de l'equip investigador del projecte "La infermera de pràctica avançada en la construcció del mapa de cures de la persona candidata a trasplantament renal". En aquesta edició també ha sigut guardonada amb el 3r premi la infermera de l'Hospital del Mar Anna Bach.

La recerca és una part fonamental de les tasques infermeres i des de l'ESIMar-UPF es fomenta l'activitat investigadora de tot el personal docent de l'escola.