Notícies Altres entrades

Participa en la Mitja o la Marató de Barcelona i ajuda a la recerca en malalties neurològiques

Et proposem que participis en la Mitja (19 de febrer) o en la Marató de Barcelona (19 de març) i ho facis de forma solidària, aconseguint donacions perquè els investigadors i les investigadores de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) avancin en l'estudi de les patologies del cervell.

El teu dorsal serà gratuït si arribes a la recaptació mínima establerta per la cursa, entraràs en la competició del podi solidari i des de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar t'acompanyarem com a 'Esportista per l'Hospital del Mar'.

En l'edició anterior i gràcies a la participació de 10 professionals i estudiants de l'Hospital del Mar i de l'IMIM es van aconseguir més de 10.000 euros per a la recerca en càncer.

Per la recerca en malalties del cervell

Una de cada tres persones pateix alguna malaltia neurològica o neurodegenerativa, com l'Ictus, l'Alzheimer, Demències, el Parkinson o de Salut Mental com la depressió, entre d'altres. Les malalties que afecten el cervell són la primera causa de discapacitat i la segona causa de mortalitat de la població al món. Necessitem més hores d'investigació per aconseguir solucions per als pacients i per a les seves famílies.

Us ajudem!

Des de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar t'hi acompanyarem.

Si hi vols participar, escriu un correu electrònic a Itxaso Ferreras amics(ELIMINAR)@hospitaldelmar.org

Si vols, pots crear el teu repte directament.

Mitja Marató Barcelona. Si arribes als 250 euros en donacions, podràs obtenir un dorsal solidari gratuït: https://www.migranodearena.org/evento/edreams-mitja-marato-barcelona-2023-19-02-2023-

Marató Barcelona. Si arribes als 500 euros en donacions, podràs obtenir un dorsal solidari gratuït: https://www.migranodearena.org/evento/zurich-marato-barcelona-2023-19-marzo-