Notícies Altres entrades

Punxades Zero

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar acaba de llançar una campanya de conscienciació per a estudiants en pràctiques sobre el risc de punxades accidentals. Per això, a més de les formacions sobre riscos laborals que reben tots els nostres estudiants, s'ha creat una nova iniciativa per recordar la importància de seguir els protocols de seguretat quan es manegen instruments que puguin suposar un risc, com les agulles.

La campanya Punxades Zero, organitzada en col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Infermers i Infermers de Barcelona, ​​ha començat amb un concurs de disseny entre els estudiants de l'ESIMar-UPF, que han presentat fins a 17 propostes per a unes xapes de conscienciació sobre el problema, que es repartiran entre els centres col·laboradors de pràctiques. El disseny guanyador és d'Eva Celdran Mateo i ha estat escollit entre moltes bones propostes amb la col·laboració de les comissions de Pràcticum i Comunicació de l'ESIMar, i els serveis de Riscos Laborals i Comunicació del PSMAR.

La seguretat laboral és una part fonamental de l'aprenentatge dels estudiants d'infermeria, i des de l'ESIMar-UPF posarem tots els mitjans al nostre abast per col·laborar a fomentar pràctiques segures als entorns de pràctiques.