Notícies Altres entrades

Estudiants i Responsabilitat Social Universitària ofereixen un taller sobre sexualitat per la gent gran del barri

El passat 8 de maig, cinc estudiants del Grau en Infermeria - Laia Catasús, Nelly Cela, Montse González, Eva Lao i Laura Varela -, juntament amb la professora María Gil, van oferir un taller titulat "La sexualitat no es jubila" a 25 dones majors de 65 anys, que són alumnes de l'Escola de la Salut de la Barceloneta. L'esdeveniment, organitzat per l'Escola de la Salut i l'ESIHMAR, va tenir lloc al centre cívic local i va tenir com a objectiu abordar la sexualitat en la tercera edat, un tema sovint descuidat i estigmatitzat en la societat actual.

Durant el taller, les participants van tenir l'oportunitat d'expressar les seves inquietuds, preguntes i experiències relacionades amb la sexualitat en la seva etapa de vida. Mitjançant debats oberts, les organitzadores van proporcionar informació sobre temes com la salut sexual, sexualitat i sexe, i la identitat de gènere. La sessió va fomentar un diàleg obert i sincer sobre un tema que sovint es considera tabú entre la gent gran.

L'èxit del taller va reflectir-se en la resposta positiva de les participants, que van expressar la seva gratitud per l'oportunitat d'abordar aquest tema de manera oberta i respectuosa. Aquest esdeveniment destaca la importància de proporcionar educació i suport en qüestions de salut sexual a totes les etapes de la vida, inclosa la tercera edat.