Viure a Barcelona

|Alt Imatge|

Què fer a Barcelona?

Barcelona posa a disposició de la ciutadania un gran ventall d'equipaments i serveis públics en l'àmbit de la cultura i l'oci, com ara centres cívics, biblioteques, fàbriques de creació, museus, centres de normalització lingüística, el parc d'atraccions del Tibidabo, entre altres.

Llocs emblemàtics:

A continuació trobareu les atraccions turístiques que no us podeu perdre de Barcelona.

Per conèixer millor tots els barris de Barcelona, ​​et recomanem que busquis rutes guiades amb guies locals:

Cinema

Barcelona té una gran oferta en cinema, i moltes sales ofereixen pel·lícules en versió original amb subtítols en castellà o en català. Troba-les totes aquí.

Música

L'agenda musical de Barcelona ens regala habitualment propostes per a tots els gustos. Des de figures de primer nivell que inclouen Barcelona en les seves gires mundials, passant pel talent local i per grups i artistes que conreen músiques de tots els continents. Cerca informació d'esdeveniments musicals aquí:

Esports i curses

L’ESIHMar es troba en una localització privilegiada per a l'esport, amb un llarg passeig marítim per a córrer, patinar o caminar amb bicicleta, i al costat de la mar, on pots practicar activitats aquàtiques, com a natació, vela o paddlesurf.

Per promoure un estil de vida saludable entre els veïns i les veïnes de Barcelona, l'Institut Barcelona Esports i els agents esportius de la ciutat generen una oferta d'instal·lacions i equipaments a l'abast de tothom. Barcelona és una referència pel que fa a la pràctica esportiva i la ciutadania té a l'abast un ampli ventall de possibilitats que fomenten l'activitat física saludable.