Agenda


. Maternitat d'Elna (França)

Visita al Recinte Modernista de Sant Pau

  Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Infermeres en la memòria

  Hall del Campus Universitari Mar

Inici de curs 2022-2023

  Escola Superior Infermeria del Mar

Grau en Infermeria 2022-2023 Primer curs: 19 de setembre de 2022 Segon curs: 14 de setembre de 2022 Tercer curs: 12 de setembre de 2022 Quart curs: 12 de setembre de 2022 Màsters 2022-2023 Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar: 19 de setembre de 2022 Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor: 19 de setembre de 2022 Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries: 23 de setembre de 2022 .

Tancament de l’Escola a l’estiu

  Escola Superior d'Infermeria del Mar

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar romandrà tancada durant el mes d'agost. Tornarem a atendre-us a partir de l'1 de setembre.

“Transversal skills for humanization of technology for health and social wellbeing”

  Barcelona

La Summer School "Transversal skills for humanization of technology for health and social wellbeing" - International Summer School" ("Competències transversals per a la humanització de la tecnologia per a la salut i el benestar social") és una oferta formativa per a estudiants de l'àrea de la salut i serveis socials sobre competències transversals, especialment el pensament crític i creatiu, les competències interpersonals/socioemocionals i l'aprendre a aprendre. El curs s'impartirà principalment en anglès i tindrà lloc a Barcelona, entre el 4 i el 8 de juliol de 2022.

Portes obertes i sessions informatives - Màsters 2022/2023

MÀSTERS  Sessions online

A l'Escola Superior d'Infermeria de Mar volem continuar formant les infermeres del futur. Per això, volem convidar-vos a venir a rebre informació sobre els nostres Másters i visitar per dins el Campus del Mar a les nostres sessions de Portes Obertes. En aquestes sessions coneixereu part de l'equip de l'escola, que resoldrà tots els vostres dubtes, i visitareu totes les instal·lacions.

La salut escolar a debat: situació actual i propostes de futur

De 9 a 14 hores  Sala Marull, Campus del Mar 

Amb aquest espai de diàleg adreçat als professionals de la Salut Escolar, des de l'ESIMar-UPF i el Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar intentem facilitar un espai de comunicació i trobada on professionals de la infermeria i altres professionals del context educatiu interessats en la salut escolar podran compartir experiències i aprofundir en els diferents programes educatius, activitats pedagògiques, línies d'actuació transformadores i altres àrees relacionades amb la Salut Escolar.

Portes obertes i sessions informatives online - Grau en Infermeria 2022/2023

GRAU EN INFERMERIA  Escola Superior Infermeria del Mar - Sessió virtual

A l'Escola Superior d'Infermeria de Mar volem continuar formant les infermeres del futur. Per això, volem convidar-vos a venir a rebre informació sobre el nostre Grau en Infermeria i visitar per dins el Campus del Mar a les nostres sessions de Portes Obertes. En aquestes sessions coneixereu part de l'equip de l'escola, que resoldrà tots els vostres dubtes, i visitareu totes les instal·lacions.

Acte de Graduació

18 hores 

En breu serà publicada la informació sobre l’Acte de Graduació de l’ESIMar que tendrà llloc el proper mes de juny.

Acte de Graduació

18 hores  PRBB

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar celebrarà el 29 de juny de l 2021, a les 18 h, l'acte de graduació dels nostres estudiants de Grau en Infermeria dels cursos 2019-2020 i 2020-2021.

Portes obertes i sessions informatives online - Màsters 2021/2022

MÀSTERS  Sessions online

A l'Escola Superior d'Infermeria del Mar ens hem adaptat a un format online per a continuar informant-te dels nostres màsters. La situació excepcional actual generada per la COVID-19 no ens permet fer les nostres jornades de portes obertes presencials, per això us oferim una versió en línia de les sessions informatives.