IV Jornada de Salut Mental i Addiccions

De 15 a 18 hores. Sala Josep Marull. Dr. Aiguader, 80. Planta -1

Estigma i salut mental: reflexió de la situació actual i propostes de futurEl proper dijous 8 de febrer tindrà lloc la IV Jornada de Salut Mental i Addiccions: "Estigma i salut mental: reflexió de la situació actual i propostes de futur".

Amb aquesta jornada, organitzada per l’Escola Superior d’Infermeria del Mar (ESIM) amb el suport de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) i amb l’estreta col.laboració de l’Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM), Obertament i Federació Salut Mental Catalunya, es pretén crear un espai de trobada entre persones procedents de diferents sectors de la societat relacionades amb l’àmbit de la Salut Mental i les Addiccions. En aquesta ocasió, la finalitat és poder compartir experiències, perspectives i expectatives de present i futur al voltant de l’estigma.

Es tracta d'una jornada gratuïta adreçada a professionals i usuaris relacionats amb l'àmbit de la salut mental i les addiccions. La conferència s'impartirà en català/castellà.

Les inscripcions s'han de realitzar abans del 7 de febrer del 2018 mitjançant el següent formulari electrònic (inscripcions tancades). L'aforament és limitat i les places s'assignaran per ordre de sol·licitud.


Podeu consultar el programa de la Jornada al document adjunt.