V Jornada de Salut Mental i Addiccions

De 15 a 18 hores. Sala Marull del Campus Universitari Mar

Noves perspectives en addiccions: el camí cap a la funcionalitat de la persona

El proper dimecres 20 de febrer de 2019 tindrà lloc la V Jornada de Salut Mental i Addiccions: "Noves perspectives en  addiccions: el camí cap a la funcionalitat de la persona".


Amb aquesta jornada, organitzada per l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (ESIMar) amb el suport de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) i amb l'estreta col.laboració de l'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) i la Federació Catalana de Drogodependències, es pretén crear un espai de trobada entre persones procedents de diferents sectors de la societat relacionades amb l'àmbit de la Salut Mental i les Addiccions. En aquesta ocasió, la finalitat és poder compartir experiències, perspectives i expectatives de present i futur al voltant de l'abordatge de les addiccions en el nostre entorn.

Es tracta d'una jornada gratuïta adreçada a professionals i usuaris relacionats amb l'àmbit de la salut mental i les addiccions. La conferència s'impartirà en català/castellà.

Les inscripcions s'han de realitzar abans del 19 de febrer del 2019 mitjançant el següent formulari electrònic (inscripcions tancades). L'aforament és limitat i les places s'assignaran per ordre de sol·licitud.


Podeu consultar el programa de la Jornada al document adjunt.