ESIMar col·labora amb la Marató de TV3 dedicada a la COVID19 gràcies a bitsxlamarató.

De 11 a 14 hores. Modalitat asíncrona

Hi vols participar?

El proper dissabte 19 de desembre, en el marc de la Marató de TV3, s'han preparat una sèrie d'activitats repartides per la geografia catalana per tal de recaptar fons per a la recerca de la COVID19.

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar col·labora amb bitsxlaMarató, una hackaton organitzada per la UPC i hackers UPC. L'activitat d'enguany s'ha titulat "COVID19 and empathy: in their shoes" i persegueix l'objectiu de promoure l'empatia cap a aquells a qui la COVID toca de prop per tal de poder veure el món de la COVID des d'una altra perspectiva i poder desenvolupar eines tecnològiques centrades en ells.

En participar-hi podràs veure a través dels ulls d'un professional de la salut de la UCI o d'un pacient a punt de ser intubat a causa de la COVID19 i podràs conèixer alguns dels seus pensaments i emocions. L'activitat en la que participa l'Escola Superior d'Infermeria del Mar tindrà lloc dissabte d'11 a 14h en modalitat asíncrona. T'hi esperem!

Estàs preparat per entrar a una UCI? En cas afirmatiu, pots inscriure't a l'enllaç següent: https://www.fib.upc.edu/ca/la-marato