“Transversal skills for humanization of technology for health and social wellbeing”

. Barcelona

International Summer School - Aprofundir coneixements en competències transversals i gaudir d'un ambient internacional

La Summer School "Transversal skills for humanization of technology for health and social wellbeing" - International Summer School" ("Competències transversals per a la humanització de la tecnologia per a la salut i el benestar social") és una oferta formativa per a estudiants de l'àrea de la salut i serveis socials sobre competències transversals, especialment el pensament crític i creatiu, les competències interpersonals/socioemocionals i l'aprendre a aprendre. El curs s'impartirà principalment en anglès i tindrà lloc a Barcelona, entre el 4 i el 8 de juliol de 2022.

La Summer School és un programa de 5 dies basat en l'experimentació de metodologies actives amb diferents enfocaments d'ensenyament-aprenentatge (ABP, simulació, role-*play, ludificació, realitat virtual, etc.). Al llarg de les sessions, els alumnes experimentaran metodologies que els ajudaran a millorar les seves competències transversals, d'anglès i d'internacionalització i a ampliar la seva xarxa de contactes. La formació també inclourà visites de camp per a veure i debatre amb professionals el paper de les competències transversals a l'entorn de treball.

La Summer School s'organitza en el context del projecte europeu ITSHEC -Integració de les competències transversals en l'atenció sanitària i social, l'educació superior i el pla d'estudis- i en ella participaran estudiants de diferents universitats europees: Universitat de Split (UNIST) - Croàcia; Universitat de Ciències Aplicades de Metropolia (MUAS) - Finlàndia; Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Escola Superior de Infermeria de la Mar (ESIMar) - ambdues d'Espanya.

La Summer School és la primera etapa d'un cicle formatiu que comprèn dos esdeveniments: El curs d'estiu a Barcelona, i un Programa intensiu de realitat virtual per a estudiants de grau i postgrau que serà realitzat a l'octubre de 2022 a Hèlsinki, Finlàndia. Els estudiants de l'ESIMar que participin en les activitats de la Summer School de Barcelona tindran prioritat a participar en el programa de Finlàndia.

Inscripcions

Aquesta activitat està totalment subvencionada i està dirigida a estudiants, prioritàriament, del 3r i 4t curs del Grau, així com estudiants de 2n curs. Les persones interessades poden inscriure's a través del següent formulari.

En cas de rebre un nombre d'inscripcions superior a les places disponibles, podrà demanar-se una carta de motivació, així com la certificació del nivell d'anglès, per tal d'establir la selecció final.

Només hi ha 7 places! Anima't a participar!

Per més informació, podeu contactar amb Ariadna Graells (agraells@esimar.edu.es) o visita la web del projecte.