Bases del sorteig Saló de l’Ensenyament

1. Organitzador

L'empresa organitzadora és l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (d'aquí endavant "ESIMar-UPF" o "l'organitzador"), amb domicili a Barcelona, ​​Carrer del Dr. Aiguader, 80, 3a planta, i organitza un concurs o sorteig sota la seva responsabilitat i de conformitat amb les bases detallades a continuació.

2. Requisits per participar

Només podran participar en aquest sorteig/concurs persones majors de 17 anys.

3. Mecànica, premi i dates

Les persones interessades a participar-hi hauran d'emplenar el formulari d'inscripció al sorteig facilitat a l'estand de l'organitzador al Saló de l'Ensenyament. En emplenar el formulari, el participant accedeix i facilitar les dades de contacte, així com a rebre informació de l'oferta docent de l'ESIMar-UPF.

4. Elecció del guanyador

En el cas de sorteig, el guanyador serà escollit per l'organitzador de forma aleatòria a través de la plataforma Random.org entre tots els inscrits al sorteig. El nom complet del guanyador es farà públic al compte d'Instagram @esim_mar el dia 22 de març del 2022. Un cop el nom s'hagi fet públic, el participant té 15 dies per contactar amb l'ESIMar-UPF via telefònica o correu electrònic i podrà passar a recollir el premi en horari d'oficina (de 9:50 a 14:30 i de 16 a 18 h).

En lliurar les seves dades personals, el guanyador accepta expressament les condicions de les promocions descrites en aquestes bases de participació. En cas que el guanyador no contacti amb l'escola en el termini de 15 dies des de la comunicació a les xarxes socials, l'ESIMar-UPF procedirà a contactar amb el següent participant en el rànquing de seleccionats/guanyadors.

5. Propietat intel·lectual i cessió de drets d'imatge

El guanyador del concurs/sorteig coneix i consent que el seu nom complet sigui publicat per l'ESIMar-UPF al perfil d'Instagram corporatiu.