Notícies Altres entrades

Premi al millor pòster del XXII Congrés Internacional d’Investigació en Cures, INVESTÉN 2018

Premi al millor pòster del XXII Congrés Internacional d'Investigació en Cures, INVESTÉN 2018, amb el Títol: Qualitat de vida Professional: Buscant el confort Infermer.

Un treball presentat al congrés per un dels autors el Dr. Jose Antonio Zafra-Agea, Professor de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar. Celebrat a Córdoba, el congrés reuneix investigadors infermers de diversos països, sent un dels més prestigiosos i reconeguts congressos Internacionals d'infermeria.

L'estudi d'investigació presentat en col·laboració amb la Dra. Leandra Martin Delgado, (infermera de l'Hospital General de Granollers) té com a Objectiu presentar un model de millora de la qualitat de vida professional per al personal d'infermeria, on, a partir de l'expressió de les seves pròpies percepcions, experiències i sentiments, poden oferir-nos una visió subjectiva sobre els elements necessaris per a la consecució d'una òptima qualitat de vida professional.

Els professionals d'infermeria, com a proveïdors de cures, s'enfronten a múltiples situacions en el desenvolupament de la seva activitat laboral, que implica afrontar situacions d'estrès en estar en contacte amb la malaltia, el sofriment, emergència vital etc. de les persones a les que té cura, a més d'altres factors, com la pressió assistencial, conflictes amb altres professionals, inestabilitat laboral, conflictes de rol etc., que poden tenir una influència decisiva sobre la seva satisfacció en el treball i sobre la seva qualitat de vida professional.