Notícies Altres entrades

Conclusions de la VI Jornada d'Infermeria del GRENFIC-VIH

Com cada any entorn el Dia mundial de la lluita contra el SIDA, i amb 124 persones inscrites, el dia 28 de novembre hem celebrat la VI Jornada infermera organitzada pel grup GRENFIC-VIH (Grup de recerca i formació en cures infermeres), de l'Escola Superior d'infermeria del Mar (ESIMar), centrada en "La promoció de la salut i el VIH". La Dra. MDolores Bardallo, directora de l'ESIMar, va ser l'encarregada de fer la inauguració de la Jornada, fent èmfasi en les darreres dades d'evolució de la infecció per VIH, raó per la qual va justificar de vital importància continuar dissenyant i difonent activitats de Promoció de la Salut, com la present, per tal de debatre com evitar nous contagis i com tenir-cura de les persones infectades.

Enguany, va participar la Dra. Judit Villar, metgessa adjunta del servei de Malalties infeccioses del Hospital del Mar, que ens va parlar de la Microbioma intestinal, salut i VIH durant la conferència inaugural, i els ponents de la Taula Rodona: "Actualització en estratègies de Promoció de la Salut", el Sr Guillen Fuster i el Sr. Xoan Carbón de Control Energy, la Sra. Miló Muns, nutricionista de l'Hospital del Mar, i el Dr. José Antonio Zafra, professor de l'ESIMar.

Les professores organitzadores de la jornada agraïm a tots/es els assistents la seva participació en un debat fructífer i aclaridor, al temps que emplacem a tothom a una nova edició de la Jornada, l'any vinent.

Grenfic- VIH

Rosa de Dios, Alícia LLuva, Lourdes Mestres i Roser Terrades

30 de novembre 2018