Notícies Altres entrades

Conclusions XV Jornada del Dia Internacional de la Infermera

L'Escola Superior d'infermeria del Mar, juntament amb el Parc de Salut Mar, van celebrar el 13 de maig, a la Sala Marull, la XV Jornada del Dia Internacional de la Infermera amb el títol proposat pel Consell Internacional d'Infermeria, 2019: "Infermeria, una veu per a liderar. La salut per a tothom", i el lema: "Apoderament, Lideratge, Expertesa".

La Dra. Lola Bardallo, Directora de l'Escola, va obrir la Jornada en la qual les més de 200 persones que van assistir a l'acte, van poder gaudir de la conferència inaugural presentada per la Dra. Adela Zabalegui Yárnoz, qui a través de la seva experiència va parlar de la iniciativa internacional "Nursing Now".

En les dues taules de comunicacions es van presentar treballs innovadors que van despertar un gran interès entre el públic assistent.

En la taula rodona final la Sra. Alba Brugués, la Sra. Sra. Mireia Martín, la Sra. Montse López i la Sra. Elisabet Lafuente van dialogar sobre el lideratge i l'apoderament a l'entorn hospitalari.

Al final de l'acte es va lliurar el premi a la millor comunicació oral "Resultados de la implantación de la consulta de ayuda a la decisión, en la elección de teràpia renal substitutiva", de les autores : Marisol Fernández Chamarro, Yaiza Martínez Delgado i Ernestina Junyent Iglesias. Al finalitzar, la Sra. Núria Pujolar, adjunta a la Direcció d'Infermeria del PSMar clausurà l'acte .