Notícies Altres entrades

Aprofita l'estiu amb Idiomes UPF

Des d'Idiomes UPF s'ofereixen dues iniciatives per aprendre idiomes en juliol, obertes a tothom a partir dels 16 anys:

CURSOS INTENSIUS D'ANGLÈS

  • Cursos de nivell B1 MECR (Intermedi) a C2.2 MECR (Proficiency), de dilluns a divendres, en torn de matí (de 10.00 a 14.00h) o de tarda (de 16.00 a 20.00h). Aquests cursos permeten l'assoliment d'un nivell sencer en només 3 setmanes entre el 3 i 24 de juliol per només 395 euros!

Informació important per a estudiants de Grau UPF:

  • SUPERACIÓ DEL REQUISIT DE NIVELL B2.2 MECR EN IDIOMA: Amb el certificat del curs de nivell B2.2 MECR o superior, podreu superar el requisit obligatori d'una segona llengua per graduar-vos i/o reconèixer 6 crèdits ECTS.
  • AJUDES PARLA3 DE 350€: Com a estudiants de grau a partir de l'any acadèmic 2014-2015, si supereu el curs de nivell B1 MECR, B2.1 MECR o B2.2 MECR d'anglès, podeu sol·licitar l'ajut PARLA3 consistent en el reemborsament de 350 euros! (consulta els requisits)

Si us voleu inscriure al curs d'estiu només cal que seguiu les instruccions que trobareu al següent enllaç.

Recordeu que les places són limitades!!

CAMPUS PLURILINGÜE

La Universitat Pompeu Fabra aposta per un perfil multilingüe i intercultural que permeti als membres de la seva comunitat tenir coneixements de diferents llengües i cultures d'arreu del món per tal de ser ciutadans globals. Per aquesta raó posa de nou en marxa aquest estiu el Campus Plurilingüe UPF 2019.

Gràcies als cursos d'estiu de 20 hores que s'ofereixen al Campus Plurilingüe de la UPF, en horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 14.00 hores, pots provar 1 idioma diferent cada setmana! 

Com que són cursos de nivell inicial, no cal que tinguis coneixements previs de l'idioma. A la següent taula, es mostren les diferents opcions que pots triar cada setmana

  OPCIÓ A   OPCIÓ B
SETMANA 1 (1 - 5 juliol) FRANCÈS I o ALEMANY
SETMANA 2 (8 - 12 juliol) FRANCÈS II* o RUS
SETMANA 3 (15 - 19 juliol) ITALIÀ I o XINÈS
SETMANA 4 (22 - 26 juliol) ITALIÀ II* o ÀRAB

* Per fer el curs de Francès II o Italià II, has de fer primer el mòdul I.

PREUS
1 curs: 60€ 2 cursos: 40€/curs (total 80€) 3 cursos: 30€/curs (total 90€) 4 cursos: 25€/curs (total 100€)

Pots fer fins a quatre cursos durant el mes de juliol! Simplement hauràs de triar entre l'opció A i l'opció B de cada setmana que vulguis fer.

El primer dia de classe el professor facilitarà un dossier (sense cap cost) per seguir el curs.

Una vegada finalitzat el curs i si s'ha complert amb la política d'assistència (80%) es lliurarà un certificat d'assistència conforme s'ha realitzat un curs d'iniciació de 20 hores de la llengua corresponent. (Corresponent a 1 crèdit ECTS RAC).

Per inscriure't al Campus Plurilingüe, només hauries de seguir les instruccions del següent enllaç.