Notícies Altres entrades

L’ESIMar dóna material sanitari a l'Hospital del Mar per la lluita contra la COVID-19

El passat 16 de març, l'Escola Superior d'Infermeria del Mar va donar material sanitari de què disposava perquè en fes ús el personal sanitari de l'Hospital del Mar (PSMAR), en el marc de la situació d'emergència sanitària provocada pel coronavirus.

En resposta a la crida del govern per donar material sanitari per garantir la seguretat dels professionals en la lluita contra la COVID-19, l'ESIMar es va mobilitzar per fer arribar aquell mateix dia el material protector de que disposava emmagatzemat a les instal·lacions del Campus Universitari Mar, aprofitant que es troba annex a l'Hospital.

El material donat, que procedeix de l'estock de l'ESIMar per a la realització de les diferents activitats del curs acadèmic i s'utilitza per a les sessions pràctiques i les simulacions clíniques del grau en infermeria, constava de 8.330 guants, 850 mascaretes quirúrgiques, 100 mascaretes FFP2, 100 mascaretes amb pantalla protectora, 140 bates d'aïllaments, 100 bates estèrils, 800 barrets, 200 davantals, 5 ulleres protectores i 8 unitats de solució hidroalcohòlica de 500ml.

El Parc de Salut Mar ha creat una pàgina web per centralitzar tota la informació de la COVID-19 que inclou un apartat on recull totes les donacions que han fet entitats, empreses i particulars per agrair-los la seva solidaritat i suport en aquesta emergència sanitària. Si tu també vols col·laborar ho pots fer des de el següent enllaç: https://coronavirushospitaldelmar.cat/donacions/