Notícies Altres entrades

Més de 800 cursos en línia edX amb certificat gratuït per a la comunitat UPF

Fins al 30 de juny del 2020 tots els membres de la comunitat universitària podran accedir gratuïtament a cursos en línia d’universitats com Harvard o Berkeley.

La UPF ha signat un acord amb la plataforma edX de cursos en línia MOOC pel qual els membres de la comunitat universitària poden obtenir el certificat gratuït d'un curs a triar entre la selecció de cursos d'aquesta plataforma. Aquests cursos no tenen cost d'inscripció i el certificat gratuït obtingut (que amb aquest acord pot suposar un estalvi de fins a $450.00) es pot integrar al currículum professional com a habilitats, competències o formació, en funció del tipus de curs.

L'oferta compta amb més de 800 MOOC gratuïts d'universitats internacionals de gran prestigi, entre aquestes la Universitat de Harvard, la Universitat de Berkeley o el Massachusetts Institute of Technology (MIT). Hi ha cursos de tots els àmbits, comunicació, dret, economia i finances, enginyeries, història, humanitats, literatura, etc. i no cal ser expert en la matèria, ja que l'oferta inclou cursos de diversos nivells: bàsic, intermedi i avançat. Així mateix, els cursos s'ofereixen en diversos idiomes: anglès, francès, italià, etc. i també en castellà.

Per aconseguir el certificat gratuït heu de sol·licitar un codi d'accés i fer la inscripció a un curs no més tard del 30 de juny del 2020. Es poden sol·licitar varis codis de curs per persona. S'habilitarà una llista d'espera per als membres de la comunitat universitària que vulguin inscriure's a més cursos i, per tant, necessitaran més codis per poder obtenir els corresponents certificats de manera gratuïta. Tingueu en compte, però, que tot i que els cursos que són del vostre interès comencin més endavant, heu de fer la inscripció abans del 30 de juny perquè el certificat sigui gratuït.

Ja podeu fer la vostra sol·licitud enviant un correu a l'adreça esimar(ELIMINAR)@esimar.edu.es, especificant nom, cognoms, adreça electrònica i nom del curs o cursos que voleu realitzar.