Notícies Altres entrades

Benvinguda al nou curs acadèmic de part de la nova directora de l’Escola d’Infermeria del Mar

El passat 1 de setembre la Dra. Esther Insa es va incorporar a l'Escola d'Infermeria del Mar per a prendre el relleu en la direcció a la Dra. Maria Dolores Bardallo, qui ha estat al capdavant de l'Escola els darrers sis anys.

La Dra. Esther Insa és infermera, antropòloga i doctora per la Universitat de Barcelona. Ha gestionat i liderat projectes innovadors en l'àmbit de l'educació en salut els quals ha combinat amb la tasca docent i investigadora portada a terme al Campus Docent Sant Joan de Déu. La seva experiència gestionant equips els darrers 15 anys ha fet que la seva gestió se centri en les persones i en el seu desenvolupament personal i professional com a estratègia per a l'èxit institucional.

En aquest nou curs acadèmic marcat pels reptes plantejats per la Covid-19, la Dra. Esther Insa dóna la benvinguda a totes i tots els estudiants de l'ESIMar agraint per avançat la confiança dipositada en l'Escola, en l'equip docent i membres del PAS per a fer possible un dels grans propòsits de vida: ser la millor versió possible de la infermera en el context actual.

En aquest viatge que inicien centenars d'estudiants del grau en infermeria i de màsters i postgraus, també transmet un reconeixement especial als docents de l'ESIMar per l'esforç realitzat en la preparació i adaptació de l'activitat formativa i en el disseny d'una experiència d'aprenentatge única.

Bon inici de curs.