Notícies Altres entrades

Ana Celia Codina, docent d'ESIMar, rep el premi de la Societat Catalano-Balear d'Infermeria per a Joves Talents en la categoria de docència.


Ana Celia Codina, professora de l'Escola Superior d'infermeria del Mar, ha rebut el premi per a Joves Talents de la Societat Catalano-Balear d'Infermeria, en la categoria de docència. El premi s'atorga a infermeres i infermers d'entre 23 i 35 anys a Catalunya i les Illes Balears, i reconeix la seva projecció de futur i la seva labor per visibilitzar el sector.

Ana Codina és infermera del servei d'Urgències de l'Hospital del Mar des de l'any 2015. Té formació en Recerca i Innovació en Cures Infermeres, i en Instrucció en Simulació Clínica. Actualment forma part de l'equip de simulació de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (ESIMar-UPF), i des de l'any 2016 desenvolupa la tasca docent a l'escola, compaginant-la amb la tasca assistencial a l'Hospital del Mar. A dia d’avui està cursant el segon any de doctorat, i la seva tesi versa entorn la relació terapèutica infermera-pacient en un servei d'urgències intra-hospitalàries. Aquest projecte de tesi ha estat finançat per la Fundació Infermeria i Societat, a la convocatòria COIB 2019. També és co-coordinadora del Grup de Recerca en Pràctica Reflexiva de cures infermeres en Salut Mental (PRISME, ESIMar-UPF), i membre del grup de Recerca en Cures Infermeres, del Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM). Finalment, des de setembre de 2020 col·labora en el projecte de recerca europeu interuniversitari "Integration of transversal Competences in Health and Social Care, Higher Education and Curriculum (ITSHEC)".


La professora Anna Codina és una mostra del talent més jove que alberguen els nostres centres sanitaris i educatius.