Notícies Altres entrades

Millors TFM 2021

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar ha atorgat el reconeixement als millors Treballs de Fi de Màster de l'any 2020-2021, que es van atorgar en la cerimònia de graduació de màsters del passat 7 de juliol de l'2021.


El millor treball de TFM del Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar porta per títol "Avaluació econòmica de la implantació dels serveis d'infermeria escolar: protocol d'estudi". La seva autora és la Sra. Amanda Beatriz Cohn Vaja, i ha estat dirigit per la Dra. Ana Magdalena Vargas Martínez. Així mateix, es va atorgar també el premi a la feina del curs 2019-202 a la Sra. Belén Valverde Alirangues, que va escriure el seu treball "Roles y estereotipos de género en niños y niñas de Educación Infantil: Un estudio etnográfico", tutoritzada per la Dra. Mar Carrió Llach.


En el Màster en Infermeria Aplicada a la Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, les senyores Bouchra Alouali Moussakhkhar i Ana Maria Luque Gallardo, dirigides per la professora d’ESIMar i Coordinadora del Màster, la Sra. Montserrat Sanclemente Dalmau, van estudiar en el seu treball, des d'un focus qualitatiu fenomenològic, el paper de les infermeres d'anestèsia com infermeres de pràctica avançada en les consultes de prehabilitació multimodal. El TFM porta per títol "La Importància de la infermera d'anestèsia en Prehabilitació logística, professional Essencial per l'abordatge integral del pacient durant
la fase preoperatòria".


Finalment, el millor treball del Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries ha estat realitzat pel Sr. Icar Tribó Miró i la Sra. Maria de la Mar Miquel Arasa, i dirigit pel Dr. Martín Otero Agra. Es titula "Infermeria dins de l'equip multidisciplinari ERISEM (estudi qualitatiu)", i explora les percepcions del personal d'infermeria de l'equip multidisciplinari ERISEM sobre l'increment d'accidents en muntanya que han requerit assistència mèdica emergent, i l'impacte que això ha tingut sobre el personal sanitari.

Des de l'Escola Superior d'Infermeria de la Mar els donem l'enhorabona per la bona feina i molta sort al seu futur professional.