Notícies Altres entrades

Nova publicació sobre les desigualtats socials en salut

La Directora de l'ESIMar, Dra. Esther Insa, i la nostra Cap d'Estudis, Ariadna Graells, acaben de publicar un nou estudi sobre les desigualtats socials en salut.

L'article s'anomena "Una mirada polièdrica a les desigualtats socials en salut: Una perspectiva de futur", i ha estat publicat en línia a la revista "Educació Social. Revista d'intervenció socioeducativa" el 29 de juliol del 2021.

L'estudi reflexiona sobre com repensar la formació de les futures generacions infermeres i com abordar les desigualtats socials de la salut, oferint noves mirades cap a un enfocament interseccional. En aquest article s'ofereix una perspectiva que posa en valor l'experiència subjectiva de malaltia com a relat de la desigualtat viscuda, reconeixent la importància que els i professionals de la salut empatitzin amb les narratives de desigualtat.

La referència de l'article és Graells-Sans, A., & Insa-Calderon, I. (2021). Una mirada polièdrica a les desigualtats socials en salut .: Una perspectiva de futur. Educació Social. Revista d'intervenció socioeducativa, 77, 57-80. (DOI), i podeu consultar tota la informació sobre la publicació aquí.