Notícies Altres entrades

Maria Pérez Riart rep un premi de recerca en infermeria de la Fundació Vila-Saborit

La docent de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar i infermera d'UCI de l'Hospital del Mar, Maria Pérez Riart, ha estat guardonada amb el 1r premi accèssit atorgat per la Fundació Vila-Saborit a la seva 5a edició dels Premis de Recerca a Infermeria, celebrada el passat divendres 25 de març.

El treball s'anomena "Implementació de millores en la col·laboració interprofessional en una. Unitat de Cures Intensives a través d'una investigació-acció- participativa", i va ser defensat l'any 2020 en el marc del Màster de Lideratge i Gestió dels Serveis d 'Infermeria de la Universitat de Barcelona. En aquest treball es proposa un protocol de gestió interdisciplinar d'equips de professionals sanitaris dins de les Unitats de Cures Intensives. El pas següent per a aquesta jove investigadora és començar a implementar el seu model en una unitat hospitalària.

Aquests premis, creats l'any 2016 per la Fundació Vila-Saborit, l'Hospital Universitari Sagrat Cor i la Universitat Internacional de Catalunya, reconeixen la tasca acadèmica de joves investigadors a infermeria en dues categories: treball de fi de màster i tesi doctoral. El jurat està format per membres de la Fundació Vila-Saborit, un(a) doctor(a) en infermeria per cada universitat catalana que ofereix estudis de grau i màster en infermeria, doctors/es en infermeria en institucions assistencials, experts en recerca del Hospital Universitari Sagrat Cor i el COIB.