Notícies Altres entrades

Eva Padrosa participarà a la serie Policy Dialogues del JHU-UPF Public Policy Center

Quines implicacions ha tingut la pandèmia pel mercat laboral espanyol? S'han generat noves formes de precarietat laboral? I, aquests canvis, han arribat per quedar-se? Aquestes i altres qüestions són les que tractarà la Dra. Eva Padrosa, docent de l'ESIMar-UPF, el proper 24 de maig a la tercera sessió de la sèrie Policy Dialogues, iniciativa del JHU-UPF Public Policy Center.

Com part de la seva recerca en precarietat laboral i el seu efecte a la salut de la població, l'investigadora parlarà des de la perspectiva de les desigualtats socials en salut. La ponència té per objectiu convidar a la reflexió col·lectiva i debat sobre el significat que aquestes qüestions han tingut, tenen i tindran per la nostra societat, així com en les alternatives polítiques i de canvi social que poden revertir aquesta situació. El JHU-UPF Public Policy Center és un centre de recerca i docència fonamentat en la col·laboració entre les institucions de la Johns Hopkins University i la Universitat Pompeu Fabra. Aquesta institució es dedica a l'àmbit de les polítiques públiques i de canvi social que tenen impacte en el benestar econòmic, la salut planetària i el canvi climàtic, la governança, i les condicions d'ocupació i treball de les societats.

La sessió tindrà lloc a les 17:30h en format híbrid i és oberta a tothom prèvia inscripció. Podeu trobar més informació i el formulari per fer la inscripció al següent enllaç: https://www.eventbrite.com/e/entradas-la-precariedad-laboral-post-covid-que-significa-para-la-sociedad-337179070677