Notícies Altres entrades

Finalitzen les Portes Obertes del Grau en Infermeria

El dia 14 de maig es va dur a terme la darrera sessió de Portes Obertes per al Grau d'Infermeria de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar per al nou any acadèmic 2022-2023. Des del 19 de març i fins al 14 de maig es van realitzar tres jornades de Portes Obertes presencials al Campus i una sessió informativa virtual, totes amb una amplíssima participació.

A les sessions presencials del 19 de març i l'1 i 22 d'abril, més de 60 persones entre pares i estudiants van acudir cada dia en persona a visitar les instal·lacions de l'escola al Campus Mar, i van ser rebudes per part de l'equip administratiu i docent, qui els va explicar tot el necessari per conèixer els estudis de grau i els van mostrar les instal·lacions. La Directora de l'escola, Dra. Esther Insa, i la Cap d'Estudis, Ariadna Graells, van obrir explicant els valors i la missió de l'escola, així com la seva relació amb el Consorci Parc de Salut Mar, institució en què s'emmarca el centre . Així mateix, Iris Bosch i Anna López, membres del personal de Secretaria de l'escola, van explicar aspectes acadèmics rellevants, com ara el pla d'estudis, la metodologia docent o la mobilitat. En els temes més administratius, Francesc Giol, Cap d'Administració, va comentar les formes d'inscripció i d'accés, els preus i les beques. La sessió virtual, adreçada en aquest cas sobretot a persones que no es podien desplaçar fins a Barcelona, ​​també va recollir tota aquesta informació juntament amb testimonis d'estudiants i de personal de l'escola.

Després de la presentació i de respondre totes les preguntes dels assistents, el personal de l'escola va procedir a mostrar les instal·lacions del campus, incloent-hi l'àrea de Simulació, les aules i les zones comunes. Personal d'administració, docents i alumnes van acompanyar els convidats perquè poguessin conèixer els diferents espais on podran estudiar el proper curs 2022-2023. Des de l'ESIMar-UPF s'espera que aquestes sessions hagin estat útils i estimulants per a tots els visitants, i poder-los tenir estudiant a l'escola ben aviat.