Notícies Altres entrades

Representació del MIA.ARID al World Congress of Nurse Anesthetists

El Màster d'Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, primer màster reconegut per l'IFNA a Espanya, ha estat representat per la coordinadora Montse Sanclemente i les docents Elia Alonso i Sandra García al World Congress of Nurse Anesthetists a Šibenik, Croàcia, de 2 al 5 de maig. Es tracta del congrés més important del àrea, i té lloc cada quatre anys.

En l'esdeveniment la Montse Sanclemente va presentar el seu màster, participant a la reunió de programes formatius dins de l'APPAP de l'IFNA, on es va debatir sobre la formació dels docents de les infermeres d'anestèsia. Aquesta va ser la primera vegada que el màster s'ha compartit amb altres programes i companys de tot el mon des de la seva inclusió en el nivell 1 de la Registration del Approval Process for Anesthesia Programs for Schools de la IFNA.

>A més, la docent del màster i infermera d'anestèsia Elia Alonso Simón va presentar el pòster "Preoperative Anaemia as a Risk Factor Cardiovascular Complications After Non-Cardiac Surgery", i la docent i professional, Sandra García de Castro, va presentar la comunicació "Reasoned Oxygen Therapy in the Perioperative Period".

Va ser una experiència molt enriquidora, uns dies d'aprenentatge i de construcció de xarxes de col·laboració que suposaran grans oportunitats al futur.