Notícies Altres entrades

Sandra Al-Noumair, Beca Corachan 2022

Cada any la Fundació Corachan de Barcelona atorga vuit beques de fins a 4.000 euros per la finançament d'un postgrau o màster a les millors estudiants del Grau en Infermeria de les diferents escoles d'infermeria de Catalunya. Seguint diferents criteris, com ara l'expedient acadèmic, les estudiants són nominades pel claustre de professors de l'escola, que decideix qui serà l'estudiant guardonada.

Aquest any, la guanyadora de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar ha estat Sandra Al-Noumair Al-Noumair, que va rebre la notícia a l'acte de graduació del dia 1 de juliol, i va recollir el seu premi a la cerimònia organitzada per la Fundació el dilluns 11 de juliol, acompanyada per Ariadna Graells, Cap d'Estudis, i Francesc Giols, Cap d'Administració de l'ESIMar-UPF. Preguntada per la seva experiència, l'estudiant ha agraït a l'escola la nominació per al premi i el reconeixement que aquest implica, i ha descrit l'emoció en rebre la notícia: "Sincerament era un premi que no m'esperava. Durant els meus quatre anys de formació, he tingut l'oportunitat d'aprendre i de continuar creixent com a persona, he conegut persones meravelloses que espero que m'acompanyin durant tota la meva vida i, a més, he descobert allò que més m'agrada i la professió a la que espero dedicar-me. Són aquests els motius, que m'han fet tenir ganes d'aprendre i de saber-ne més i han estat la motivació que al final s'ha vist recompensada en forma d'aquest premi. Així que sincerament, no podria descriure millor la meva experiència que amb la paraula "gràcies"".

Aquestes beques que atorga la Fundació Corachan són una manera de garantir l'accés a la continuació de la seva formació per a les quals seran algunes de les nostres infermeres més brillants. Des de l'ESIMar-UPF volem donar l'enhorabona a la Sandra i desitjar-li el major dels èxits en tot el futur professional que li espera.

Sandra Al-Noumair guanyadora de la Beca Corachan 2022

Sandra Al-Noumair acompanyada d’Ariadna Graells i Francesc Giol, Cap d'Estudis i Cap d'Administració de l'ESIMar-UPF