Notícies Altres entrades

Visita de la Dra. Katherine S. McGilton, professora de la Lawrence S. Bloomberg (Universitat de Toronto) i investigadora sènior del KITE

El passat 13 d'octubre, el Grup de Recerca en Desigualtats Socials i Educació per la Salut (SDHEd), de l'Hospital del Mar Research Institute, va rebre la visita de la Dra. Katherine S. McGilton, professora de la Facultat d'Infermeria Lawrence S. Bloomberg de la Universitat de Toronto i investigadora sènior del KITE Toronto Rehabilitation Institute - University Health Network. Durant la visita, la Dra. McGilton es va poder reunir amb diferents membres de l'equip investigador i docent de l'escola, amb qui va intercanviar experiències i coneixements relacionats amb diferents àrees d'interès per a l'ensenyament, recerca i pràctica de la infermeria. A més, va oferir una xerrada sobre com construir un programa de recerca de manera efectiva. 

La Dra. McGilton és infermera i investigadora sènior especialitzada en les cures de les persones d'edat avançada. Des del 2002, és professora a la Lawrence S. Bloomberg de la Universitat de Toronto, una de les institucions líders a escala mundial en la formació de professionals d'infermeria. En termes de recerca, és codirectora del grup EnCOAR (Enhancing the Care of the Older Adult). La seva recerca, difosa en més de 100 publicacions científiques d'alt impacte, ha contribuït a la millora dels models de cures de les persones d'edat avançada. En reconeixement de l'excel·lència acadèmica que la caracteritza, ha estat inclosa com a membre de l'American Academy of Nursing (FAAN), Canadian Academy of Health Sciences (FCAHS), i la Canadian Academy of Nursing (FCAN).