Responsabilitat Social Universitària - Activitats de sensibilització

←Tornar

Curs 2018-2019

Activitats Dia Internacional contra la LGBTIfòbia

 • Dijous 23 de maig

  Elaboració i penjada de pancartes reivindicatives contra la LGBTIfòbia 

  A càrrec de l'alumnat del Programa d'Igualtat de Gènere de l'ESIMar

Activitats del Dia Internacional de les Dones

 • Dilluns 11 de març

  Conferència: Cambiar las imágenes para cambiar el mundo.

  A càrrec de: Yolanda Domínguez, artista visual. Experta en comunicació i gènere.

  Sala Marull del Campus Universitari Mar.

  La ponent analitzarà la importància i el paper que tenen les imatges en la construcció de la nostra identitat i del nostre gènere.

  Organitza: ESIMar i UPF Igualtat. 

 • Dijous 28 de febrer

  Xerrada: "Entenent la salut des de la perspectiva de gènere", a càrrec de Lucía Artazcoz, directora de promoció de la salut de l'Agència de Salut Pública de Barcelona (Campus del Mar). Organitza: UPF Igualtat i ESIMar.

Activitats contra la violència masclista 25N

 • Dimarts 6 de novembre

  Cine Forum: projecció i debat a partir de la pel·lícula d'Icíar Bollaín "Te doy mis ojos" (2003) organitzat per la Professora Lourdes Mestres i el grup d'alumnes responsables del projecte de Cine Fòrum.

 • Dimecres 21 de novembre per la tarda i dijous 22 de novembre pel matí

  Acte reivindicatiu: Ni assassinades ni invisibilitzades organitzat pel grup d'alumnes d'igualtat del Programa de Compromís Social i Igualtat. Posarem siluetes per tot el campus amb el nom de totes les dones assassinades.

 • Dijous 22 de novembre

  De 9h a 12h a l'aula 61.318

  Viu en llibertat, no callis!!!! organitzat pel grup d'alumnes d'igualtat del Programa de Compromís Social i Igualtat. Realitzarem un vídeo on recollirem els testimonis de totes aquelles que heu patit situacions d'assetjament, violència i/o microviolències masclistes i ens ho vulgueu explicar. Podeu deixar el vostre testimoni enregistrant només la vostra veu.

 • Dimecres 21, 28 de novembre i 5 de desembre.

  De 12'10h a 14h a l'aula 61.310-312

  Com vivim les nostres relacions afectives?  Aquesta activitat està adreçada a estudiants de 1r curs de Grau en Infermeria. Tallers a càrrec de CONEXUS associació amb conveni amb la UPF que busca a través de l'atenció psicosocial promoure la millora de les relacions afectives i familiars, l'erradicació de la violència, i uns estils de vida saludables i igualitaris.