Responsabilitat Social Universitària - Activitats de sensibilització

←Tornar

Curs 2019-2020

17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Activitats de sensibilització 8M 2020

 • MICROMASCLISMES: LES VIOLÈNCIES QUOTIDIANES. Alumnes de 3r i 4t de grau en Infermeria han creat el vídeo "Micromasclisme a la inversa" amb l'objectiu de sensibilitzar front el masclisme quotidià fent visibles algunes de les actituds que les dones pateixen.
 • EN DRETS NI UN PAS ENRERE. Campanya de sensibilització a l'ESIMar sobre la situació de les dones en l'actualitat posant especial èmfasi en els perills d'involució a partir d'algunes opcions polítiques. Organitzat pel grup d'alumnes d'igualtat del Programa de Compromís Social i Igualtat de l'ESIMar.

Activitats de sensibilització 25N 2019

 • Dimecres 6, 13 i 20 de novembre

  Com vivim les nostres relacions afectives?  Aquesta activitat està adreçada a estudiants de 1r curs de Grau en Infermeria. Tallers a càrrec de CONEXUS associació amb conveni amb la UPF que busca a través de l'atenció psicosocial promoure la millora de les relacions afectives i familiars, l'erradicació de la violència, i uns estils de vida saludables i igualitaris.

 • 25 de novembre de 8h a 10h

  Contra la violència masclista: OMPLIM DE FLORS EL CAMPUS. Organitzat pel grup d'alumnes d'igualtat del Programa de Compromís Social i Igualtat de l'ESIMar. El dia 25 de novembre de 8h a 10h omplirem el campus amb una flor per cada dona assassinada durant el 2019. Lloc de trobada 3a planta aula 61.318. PARTICIPA-HI!

 • 22 i 25 de novembre a les 10h

  MICRODEBAT "ESCOLTA MÚSICA AMB CONSCIÈNCIA". Organitzat pel grup d'alumnes d'igualtat del Programa de Compromís Social i Igualtat de l'ESIMar. A partir de la visualització d'un vídeo analitzarem les lletres de cançons que fomenten la violència masclista.