Una innovadora metodologia de simulació interdisciplinària com a eina bàsica d’aprenentatge

L'ESIMAR a la UNIfira, la fira de màsters virtual

Més info

Màsters ESIMar 2020-2021 - Preinscripció del 24 de febrer al 15 de juny

Més info

Coneix l'ESIMar (vídeo corporatiu)

Més info

Veure vídeo

Un entorn de realitat únic: docència, assistència i recerca de ben aprop

Més info

Per què estudiar a l’ESIMar?

Descobreix-ho

NoticiesRSS

L'ESIMAR a la UNIfira, la fira de graus virtual

Les universitats catalanes que havíem de participar al Saló de l'Ensenyament hem organitzat i impulsat la fira virtual de graus UNIfira, on atendrem les teves consultes a través d'estands i de xats virtuals.

Comunicat d’ajornament de la convocatòria ordinària d’admissió d’estudiants amb estudis universitaris iniciats ESIMar 2020-2021

L'ESIMar comunica que, degut a la situació d'alarma sanitària i confinament en la que es troba el país, s'ajorna la convocatòria ordinària d'admissió d'estudiants amb estudis universitaris iniciats de l'ESIMar pel curs 2020-2021 fins a nou avís.

Resolució de la convocatòria extraordinària de places de mobilitat en els programes ERASMUS + i conveni bilateral pel curs 2020-2021.

Per indicació de la dra. Marta Benet, coordinadora de mobilitat de l'ESIMar, us informem que al document adjunt ja podeu consultar la resolució d'adjudicació de places de mobilitat de la Convocatòria Extraordinària per al curs 2020-2021.

Tancament de l'ESIMar per pal·liar l'expansió del COVID-19

Degut a la situació excepcional, i seguint les indicacions de Generalitat de Catalunya, a partir del 16 de març i fins a nou avís, la secretaria de l'ESIMar romandrà tancada.

Suspensió Jornada de Portes Obertes del proper 21 de març

Seguint les indicacions de Generalitat de Catalunya la Jornada de Portes Obertes del proper 21 de març queda suspesa fins nou avís. 

Formació en perspectiva de gènere al personal d'administració i serveis (PAS) del Campus docent Sant Joan de Deu

Montse Montiel, professora de l'ESIMar i membre de l'Equip de treball en infermeria, gènere i diversitats (ETIGiD) ha impartit el curs "Estratègies per a la incorporació de la perspectiva de gènere en la gestió universitària" al personal del PAS del Campus Docent Sant Joan de Deu.

AgendaRSS

Portes obertes i sessions informatives - Curs 2020/2021

7 i 21 de març / 18 de abril

11 hores. Escola Superior Infermeria del Mar

+ info Tota l'agenda

Grau en Infermeria

Oferim una atenció individualitzada a l'alumne, orientada al desenvolupament de la capacitat d'aprenentatge autònom i de les capacitats cognitives, comunicatives i clíniques necessàries per actuar amb professionalitat.

Més informació

Què diuen els nostres alumnes

"Durant aquests quatre anys del grau, he desenvolupat un aprenentatge significatiu, lligat a un tracte individualitzat per part de la docència de l'Escola. La varietat d'assignatures, juntament amb la diversitat de centres sanitaris on he pogut fer les pràctiques m'han permès entrar ràpidament al món laboral, amb els coneixements adequats per poder desenvolupar el rol infermer."

Laura Sanahuja
Laura SanahujaInfermera Hospital del Mar

Màsters i formació postgrau

 • Màster en Infermeria Aplicada a l’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD)

  Més informació
 • Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries (MIA-EE)

  Més informació
 • Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar

  Més informació
 • Millor@: espai de formació complementària de postgrau-ESIMar

  Més informació

Què diuen els nostres alumnes

"Vaig fer el màster el 2015-2016. Actualment, gràcies a aquesta formació, treballo com a infermera d'anestèsia. He complert el meu somni."

Catia Sofia Mesquita
Catia Sofia MesquitaExalumna del Màster en Infermeria Aplicada a l’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD)