Una innovadora metodologia de simulació interdisciplinària com a eina bàsica d’aprenentatge

Pautes COVID19 ESIMar per al Curs Acadèmic 2020-2021

Més info

Som pioners en la formació interdisciplinària. Si vols viure experiències d'equip, vine a estudiar amb nosaltres!

Més info

Coneix l'ESIMar (vídeo corporatiu)

Més info

Veure vídeo

Per què estudiar a l’ESIMar?

Descobreix-ho

NoticiesRSS

Convocatòria extraordinària de places de mobilitat en els programes ERASMUS + i conveni bilateral pel curs 2020-2021 (octubre/novembre 2020)

Des del departament de mobilitat us informem de la següent convocatòria de mobilitat:

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA PLACES DE MOBILITAT DELS PROGRAMES ERASMUS + PRÀCTIQUES PEL CURS 2020/2021.

Comunicat de la Direcció sobre la pròrroga de les mesures Covid19

Benvolgudes i benvolguts estudiants,

Per mitjà d'aquest comunicat us informem que en les darreres hores els organismes sanitaris i polítics competents han anunciat una pròrroga de les mesures de prevenció Covid19 aprovades el passat 15 d'octubre durant un període afegit de 15 dies, i per la qual es mantenen les afectacions en l'activitat universitària.

UPF Igualtat publica el Protocol en matèria de violència masclista i LGBTIfòbia

La Unitat d'Igualtat ha publicat un tríptic informatiu per donar a conèixer el Protocol en matèria de violència masclista i LGBTIfòbia. El Protocol és una eina per intervenir davant situacions d'assetjament sexual, conductes sexistes, assetjament per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere entre membres de la comunitat universitària (estudiants, professorat i personal d'administració i serveis), ja sigui dins o fora del campus (festes, estudi en grup, a casa, etc.), tant si són fets recents com de fa temps.

Comunicat dirigit a l’estudiantat sobre l’adopció de noves mesures de prevenció COVID19 en els centres universitaris

Benvolgudes i benvolguts estudiants,

A la llum de les noves indicacions realitzades pel Consell Interuniversitari de Catalunya en relació a l'adopció transitòria de noves mesures als campus universitaris per contenir l'índex de contagi per COVID19 (http://universitatsirecerca.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=389070) i en les que es sol·licita la reducció de l'activitat presencial en els centres universitaris, l'Escola Superior d'Infermeria del Mar adoptarà les següents mesures:

Donació de material sanitari a centres educatius

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar ha realitzat una donació de material sanitari a dos centres educatius, el Centre d'Educació Especial Balmes II (Sant Boi de Llobregat) i el centre Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi (Barcelona), com a mostra de suport en els moments difícils de la pandèmia als centres que disposen d'infermeria escolar.

ESIMar dóna la benvinguda a l'alumnat de nova incorporació al Grau d'Infermeria

El passat 8 d'octubre la direcció i el personal docent i d'administració van donar la benvinguda a l'alumnat de 1er del Grau d'Infermeria que s'incorpora aquest any a l'Escola. 

AgendaRSS

Grau en Infermeria

Oferim una atenció individualitzada a l'alumne, orientada al desenvolupament de la capacitat d'aprenentatge autònom i de les capacitats cognitives, comunicatives i clíniques necessàries per actuar amb professionalitat.

Més informació

Què diuen els nostres alumnes

"Durant aquests quatre anys del grau, he desenvolupat un aprenentatge significatiu, lligat a un tracte individualitzat per part de la docència de l'Escola. La varietat d'assignatures, juntament amb la diversitat de centres sanitaris on he pogut fer les pràctiques m'han permès entrar ràpidament al món laboral, amb els coneixements adequats per poder desenvolupar el rol infermer."

Laura Sanahuja
Laura SanahujaInfermera Hospital del Mar

Màsters i formació postgrau

 • Màster en Infermeria Aplicada a l’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD)

  Més informació
 • Màster en Infermeria Aplicada a les Emergències Extrahospitalàries (MIA-EE)

  Més informació
 • Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar

  Més informació
 • Millor@: espai de formació complementària de postgrau-ESIMar

  Més informació

Què diuen els nostres alumnes

"Vaig fer el màster el 2015-2016. Actualment, gràcies a aquesta formació, treballo com a infermera d'anestèsia. He complert el meu somni."

Catia Sofia Mesquita
Catia Sofia MesquitaExalumna del Màster en Infermeria Aplicada a l’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (MIA-ARiD)